• Een familiebedrijf sinds 1935
  • Productondersteuning door heel Europa
  • Méér dan 24.000 units
  • Verhuur & Verkoop

Met meer dan 80 jaar ervaring, een vloot van méér dan 24.000 eenheden en vestigingen in heel Europa, is Dawsongroup marktleider als het gaat om koel- & vriesoplossingen voor de zakelijke markt. Wij bieden voor elke situatie en sector de ideale oplossing in verhuur en verkoop.

Welke koeling past het best bij uw situatie?

Welke koeling past het best bij uw situatie?

Welke koeling past het best bij uw situatie?

Nog onbekend met termen zoals shockvriezer, tempereercel of koelvriestent maar wel op zoek naar een oplossing om uw goederen koel of warm te houden? Doe de zelftest en ontdek stap voor stap welke oplossing het best past bij uw situatie.

Europees marktleider op koelgebied

Dawsongroup Benelux, wat deel uitmaakt van Dawsongroup Plc, heeft het concept van verplaatsbare koel- en vriescellen in Europa geïntroduceerd. Wij hebben inmiddels ± 2.500 verplaatsbare opslagcellen in Europa verhuurd. Dawsongroup is dus niet voor niets Europees marktleider op dit gebied.

Wilt u meer weten over het huren van een koeling of bent u benieuwd naar onze mogelijkheden op het gebied van onze geconditioneerde cellen? Neem dan vrijblijvend contact met ons op. De medewerkers van Dawsongroup staan graag voor u klaar.

Offerte aanvragen