Aardappels, groenten & fruit product
Aardappels, groenten & fruit

In de AGF is het van groot belang dat de opslag en transport goed geregeld is en dat aan alle eisen wordt voldaan. Wanneer u een tekort heeft aan koel- en vriesopslagcapaciteit, dan bieden wij de oplossing. 

Speciaal voor de AGF hebben wij modellen ontwikkeld die een maximale betrouwbaarheid bieden. U kunt hierbij denken aan opslag modellen die redundant (met twee koel- en vriesinstallaties) zijn uitgevoerd en modellen voorzien van isolatiepanelen met een brandvertragende werking van 30 minuten en/of een dikte van 150 mm. Daarnaast bieden wij modellen die een temperatuurbereik hebben van -40°C tot +60°C. Tevens zijn onze fruitrijp cellen uitgebreid met bevochtigers en ventilatoren én zijn deze uit te breiden met ethyleen beheersing modules wat de rijping aanwakkert en versnelt. 

Onze koel-vriestrailers staan bekend om de hoogst mogelijke isolatiewaarde en zijn voorzien van telematica, tezamen met online temperatuur uitlezing, dat eenvoudig in uw huidige werkwijze en systeem geïntegreerd kan worden. Hierdoor kunnen temperatuuralarmen in no-time ingesteld en aangepast worden op de gewenste temperatuur om ook op afstand uw producten en het transport te bewaken. 

Onze mobiele opslagcellen, fruitrijp cellen en koeltrailers zijn verder stil, energiezuinig en voldoen aan de HACCP, IFS en BRC normering. En met de vele extra opties en maatwerk oplossingen, zijn zij geschikt om in te spelen op uw eigen wensen en behoeften.


Welke koeling past het best bij uw situatie?

Welke koeling past het best bij uw situatie?

Welke koeling past het best bij uw situatie?

Nog onbekend met termen zoals shockvriezer, tempereercel of koelvriestent maar wel op zoek naar een oplossing om uw goederen koel of warm te houden? Doe de zelftest en ontdek stap voor stap welke oplossing het best past bij uw situatie.

Offerte aanvragen