Luchtvracht

Steeds meer verse producten worden per luchtvracht vervoerd. Voor kwetsbare goederen is luchtvracht ideaal; binnen enkele uren kan het product van A naar B worden getransporteerd. Om de kwaliteit van de producten te waarborgen, is een goede afhandeling bij aankomst op de luchthaven essentieel. Dawsongroup biedt koel- en vriesoplossingen voor de opslag of het verdere transport van kwetsbare producten.

Onze vries- en koeloplossingen

Dawsongroup is Europees marktleider op het gebied van koel- en vriesoplossingen en biedt onder meer koelcellen en koeltrailers aan van hoogstaande kwaliteit. Dankzij de hoge isolatiewaarde van onze assets is de temperatuur heel goed constant te houden én zijn de cellen en trailers efficiënt in hun energieverbruik.

Speciaal voor logistieke ondernemingen hebben wij modellen ontwikkeld die een maximale betrouwbaarheid bieden. U kunt hierbij denken aan modellen die redundant (met twee koel- en vriesinstallaties) zijn uitgevoerd en modellen voorzien van isolatiepanelen met een brandvertragende werking van 30 minuten en/of een dikte van 150 mm. Daarnaast bieden wij modellen die een temperatuurbereik hebben van -40°C tot +60°C. 

Uiteraard voldoen al onze mobiele koelcellen en koeltrailers aan de verschillende benodigde normeringen, zoals HACCP en BRC. Daarnaast zijn ze volledig naar wens te completeren met extra opties, accessoires en maatwerkoplossingen.

24/7 service en telematica

Bij kwetsbare goederen is het van belang dat de goederen snel en probleemloos van A naar B worden vervoerd. Al onze koelcellen en koeltrailers worden dan ook in perfect onderhouden staat afgeleverd. Krijgt u toch te maken met schade, een storing of bijvoorbeeld een lekke band, dan kunt u 24 uur per dag, 7 dagen per week rekenen op onze servicemonteurs. Ons uitgebreide netwerk van servicepartners strekt zich uit door heel Europa en het Verenigd Koninkrijk. Samen met hen doen wij er alles aan om de opgelopen vertraging tot een minimum te beperken.

Onze koeltrailers beschikken daarnaast standaard over telematica. Hiermee kunt u uw trailers 24 uur per dag volgen middels track & trace. Ook kunt u hiermee de status in de trailer monitoren. Zo kunt u uw kwetsbare vracht continu in de gaten houden.

Welke koeling past het best bij uw situatie?

Welke koeling past het best bij uw situatie?

Welke koeling past het best bij uw situatie?

Nog onbekend met termen zoals shockvriezer, tempereercel of koelvriestent maar wel op zoek naar een oplossing om uw goederen koel of warm te houden? Doe de zelftest en ontdek stap voor stap welke oplossing het best past bij uw situatie.

Offerte aanvragen