Vleesindustrie

Bij het opslaan of vervoeren van vleesproducten is een continue temperatuur van essentieel belang. Dawsongroup biedt vries- en koeloplossingen van de allerhoogste kwaliteit. Naast koelcellen en koeltrailers, leveren wij shockvriezers en tempereercellen. Dankzij de hoge isolatiewaarde van onze assets is de temperatuur heel goed constant te houden én zijn ze efficiënt in hun energieverbruik. U bent verzekerd van een veilige, hygiënische en duurzame opslag of transport van uw vleesproducten.

Naast een hoge isolatiewaarde voldoen onze assets aan alle benodigde certificeringen en normeringen op het gebied van hygiëne en veiligheid, zoals HACCP en BRC. Daarnaast zijn ze volledig naar wens te completeren met extra opties en accessoires, zoals een vleeshangsysteem.

Heeft u specifieke wensen? Zoals een groter temperatuurbereik, meerdere compartimenten, zonnepanelen op het dak of werklampen aan de buitenzijde van de trailer? Wij nemen graag de tijd om op basis van uw wensen een oplossing op maat voor u te realiseren. Samen bekijken we welke oplossing het beste aansluit op uw wensen.

24/7 service en telematica

Al onze koelcellen en koeltrailers worden in perfect onderhouden staat bij u geleverd. Krijgt u toch te maken met een storing of schade aan uw koelcel of koeltrailer, dan kunt u 24 uur per dag, 7 dagen per week rekenen op onze servicemonteurs. Ons uitgebreide netwerk van servicepartners strekt zich uit door heel Europa en het Verenigd Koninkrijk. Samen met hen doen wij er alles aan om de schade of storing zo snel mogelijk te verhelpen, zodat u de kwaliteit van uw producten kunt blijven garanderen.

Bij het vervoeren van vlees is het van belang dat de vracht continu onder de juiste condities blijft. Daarom beschikken onze trailers standaard over telematica. Hiermee heeft u 24 uur per dag inzicht in de locatie van de trailer, (schommelingen in) de temperatuur, het aantal openingen van de deur, eventuele storingen in de koelmachine, ladingsgewicht en bandenspanning. 

Welke koeling past het best bij uw situatie?

Welke koeling past het best bij uw situatie?

Welke koeling past het best bij uw situatie?

Nog onbekend met termen zoals shockvriezer, tempereercel of koelvriestent maar wel op zoek naar een oplossing om uw goederen koel of warm te houden? Doe de zelftest en ontdek stap voor stap welke oplossing het best past bij uw situatie.

Offerte aanvragen