Zuivelindustrie

Onze klanten uit de zuivelindustrie verwachten dat ze zuivel veilig, duurzaam en hygiënisch kunnen opslaan en dat we aan alle eisen voldoen. Dawsongroup biedt hen te allen tijde die garantie. Onze cellen en trailers bieden oplossingen voor het op temperatuur houden van producten met een temperatuurrange tussen de -40°C tot +60°C. 

Temperatuurwaarde 

De zuivelindustrie vraagt ten opzichte van de pluimvee industrie om een nog bredere temperatuurrange. Waar het ene zuivelproduct juist een zeer diepe temperatuurwaarde verlangt, is dat bij het andere product weer een hogere temperatuurwaarde. De tempereercellen en shock freezers van Dawsongroup zijn daar op ingericht, net als op de behoefte aan luchtvochtigheidsregulering. De modellen waar Dawsongroup u aan kan helpen, zijn voorzien van isolatiepanelen met een brandvertragende werking van 30 minuten en/of een dikte van 150 millimeter. 

Samen met onze klanten die actief zijn in verschillende sectoren, bekijken we welke oplossing het beste aansluit op hun specifieke situatie. Ook tijdens een rit buiten de Nederlandse grenzen wilt u kunnen terugvallen op service en garantie. Die mogelijkheid bieden wij, dankzij ons uitgebreide onderhoudsnetwerk. De partners die zich in heel Europa bevinden, stellen ons in staat nog sneller te schakelen en u extra te ondersteunen wanneer dat nodig is. 

Welke koeling past het best bij uw situatie?

Welke koeling past het best bij uw situatie?

Welke koeling past het best bij uw situatie?

Nog onbekend met termen zoals shockvriezer, tempereercel of koelvriestent maar wel op zoek naar een oplossing om uw goederen koel of warm te houden? Doe de zelftest en ontdek stap voor stap welke oplossing het best past bij uw situatie.

Offerte aanvragen