Bloemen & zaden product
Bloemen & zaden

Bloemen & zaden

In de bloemen- en zadenhandel is het van groot belang dat de opslag goed geregeld is en dat aan alle eisen wordt voldaan. Wanneer u een koel- of vriescel nodig heeft om bloemen of zaden in op te slaan of wanneer u juist een mogelijkheid zoekt om uw bloemen en zaden te klimatiseren met verwarming- en/of luchtvochtigheidssystemen, dan bieden wij de oplossing. 

Speciaal voor bloemen- en zadenhandels hebben wij modellen ontwikkeld die een maximale betrouwbaarheid bieden. U kunt hierbij denken aan modellen die redundant (met twee koel- en vriesinstallaties) zijn uitgevoerd en modellen voorzien van isolatiepanelen met een brandvertragende werking van 30 minuten en/of een dikte van 150 mm. Daarnaast bieden wij modellen die een temperatuurbereik hebben van -40°C tot +60°C. 

Onze mobiele opslagcellen zijn verder stil, energiezuinig en voldoen aan de HACCP, BRC en GMP normering. En met de vele extra opties, waaronder online temperatuur uitlezing, zijn zij geschikt om in te spelen op uw eigen wensen en behoeften.

Veel gekozen oplossingen binnen de "Bloemen & zaden"

Welke koeling past het best bij uw situatie?

Welke koeling past het best bij uw situatie?

Welke koeling past het best bij uw situatie?

Nog onbekend met termen zoals shockvriezer, tempereercel of koelvriestent maar wel opzoek naar een oplossing om uw goederen koel of warm te houden? Doe de zelftest en ontdek stap voor stap welke oplossing het best past bij uw situatie.

Offerte aanvragen