Pluimvee industrie

Pluimvee industrie

De pluimvee industrie is bij uitstek een sector die vraagt om een adequate koel- en vriesoplossing voor het opslaan, invriezen of tempereren en vervoeren van voedingsmiddelen. Dawsongroup biedt uiteenlopende modellen met een gemeenschappelijke deler: ze zijn veilig en duurzaam. Het temperatuurbereik van deze modellen ligt tussen de -40°C tot +60°C. De meest toegepaste temperatuur voor pluimvee ligt op -18°C à -20°C graden. 

Risicobeperking 

U wilt ingevroren vlees vers verkopen of u bent van plan het ingevroren vlees te bewerken in een tempereercel. Op beide behoeften spelen onze koel- en vriescellen feilloos in. Zowel de shock freezers voor het invriezen als de tempereercellen voor het ontdooien van voedingsmiddelen zorgen voor een maximale naleving van de hygiëne en een maximale risicobeperking. Met onze HACCP, GMP en BRC certificering stralen we dit open en duidelijk uit. Hiermee stellen we u als klant in staat uw werk volgens de gestelde normen uit te voeren. Alle isolatiepanelen van de modellen kennen een brandvertragende werking van dertig minuten. 

Als klant voorzien we u van een advies waarmee u bent verzekerd van een oplossing die diepgevroren goederen onder de juiste condities opslaat. Met de diepvriestrailers van Dawsongroup vinden diepgevroren producten hun weg door heel Europa. We maken gebruik van een servicenetwerk waardoor u niet voor ongewenste verrassingen komt te staan. Welke gebeurtenis zich ook voordoet, Dawsongroup blijft altijd uw vaste aanspreekpunt zodat u precies weet op wie u kunt terugvallen. 

Welke koeling past het best bij uw situatie?

Welke koeling past het best bij uw situatie?

Welke koeling past het best bij uw situatie?

Nog onbekend met termen zoals shockvriezer, tempereercel of koelvriestent maar wel opzoek naar een oplossing om uw goederen koel of warm te houden? Doe de zelftest en ontdek stap voor stap welke oplossing het best past bij uw situatie.

Offerte aanvragen