Geen situatie is dezelfde. Dat weten we bij Dawsongroup als geen ander, dankzij onze klanten die in uiteenlopende sectoren opereren. Mogelijk heeft u een unit nodig voor het regelen van de luchtvochtigheid, of juist voor het tempereren van voedingsmiddelen. We zijn altijd benieuwd naar uw specifieke behoeften wanneer onze standaardoplossing niet direct biedt wat u zoekt. 

Honderden vierkante meters 

De mobiele koel- en vriescellen die we verhuren en verkopen, variëren in grootte van 6 vierkante meter tot 54 vierkante meter. Met name wanneer een koel- en vriescel inpandig gebruikt gaat worden, voldoet een standaardoplossing niet altijd. Het maatwerk komt in verschillende dimensies, die we laten voldoen aan de wensen van onze klanten. Wij draaien onze hand niet om voor het realiseren van een koel- en vriescel van 20 meter lang, 40 meter breed en 6 meter hoog. Het laten bouwen van een bouwkoelcel is een investering in uw bedrijf waarmee we u graag helpen. Zijn alle vergunningen gereed, dan leveren we de cel na twee maanden bij u op locatie. 

Korte zelftest 

Of het nu gaat om een koel- en vriescel, een tempereercel, een schuifzeiltrailer of een koel- en vriestent, voor iedere vraag kennen we een oplossing op maat. Zeggen deze termen u niet meteen iets? Geen nood, we lichten iedere toepassing graag toe. Daarnaast kunt u hier een korte test uitvoeren, die u binnen twee minuten vertelt welke oplossing het beste past bij de situatie waarin u de koel- en vriesoplossing wilt gebruiken. 

Cellen op meerdere etages 

Samen met u kijken we wat het doel van de cel is. Een goed voorbeeld van maatwerk is de klant die al een koel- en vriescel van ons huurde en op het punt stond een nieuw pand te bouwen. Diverse koel- en vriescellen moesten in het pand komen te staan. Op verschillende verdiepingen hebben wij dat gerealiseerd. Andere mogelijkheid is met een wide span constructie cellen aan elkaar koppelen, waardoor met meerdere cellen één grote constructie ontstaat. 

Afhankelijk van uw situatie kiest u voor huur, koop of huurkoop. Gezamenlijk komen we tot een oplossing waarmee u bent geholpen en waarop u ook op de lange termijn kunt bouwen.  

Welke koeling past het best bij uw situatie?

Welke koeling past het best bij uw situatie?

Welke koeling past het best bij uw situatie?

Nog onbekend met termen zoals shockvriezer, tempereercel of koelvriestent maar wel opzoek naar een oplossing om uw goederen koel of warm te houden? Doe de zelftest en ontdek stap voor stap welke oplossing het best past bij uw situatie.