Zaden en opkweek

Zaden en opkweek

Voor de zaden- en opkweeksector realiseert Dawsongroup kilmaatruimtes voor een groot aantal toepassingen. Voor de weefselkweek zijn namelijk een gecontroleerde, steriele omgeving en optimale klimaatcondities een vereiste. Of het nou gaat om kamers voor weefselkweek of opslag van uw zaden; onze klimaatkamers garanderen een optimale bescherming.

Temperatuur, de relatieve luchtvochtigheid en de lichtintensiteit zijn in deze kweekcellen van groot belang. Enten is namelijk een zeer kwetsbaar proces. In onze klimaatkamers creëren wij een dag- en nachtritme, zodat dit proces uiterst nauwkeurig geregeld wordt. De snelheid van de luchttoevoer wordt bepaald met de toerenregelaar en met een lucht-verdeel-slang creëren we de juiste airflow, wat zorgt voor een uniforme temperatuur en vochtigheid in onze klimaatcellen. Dankzij de constante klimaatomstandigheden krijgt elk plantje zodoende een solide en zekere start. 

Veel gekozen oplossingen binnen de "Zaden en opkweek"

Welke koeling past het best bij uw situatie?

Welke koeling past het best bij uw situatie?

Welke koeling past het best bij uw situatie?

Nog onbekend met termen zoals shockvriezer, tempereercel of koelvriestent maar wel op zoek naar een oplossing om uw goederen koel of warm te houden? Doe de zelftest en ontdek stap voor stap welke oplossing het best past bij uw situatie.

Offerte aanvragen