Zuivelindustrie

Zuivelindustrie

Of het nou gaat om het koelen van boter of het invriezen van ijs; onze klanten uit de zuivelindustrie verwachten dat ze zuivel veilig, duurzaam en hygiënisch kunnen opslaan en dat we aan alle eisen voldoen. Dawsongroup biedt hen te allen tijde die garantie. Onze cellen en trailers bieden oplossingen voor het op temperatuur houden van producten met een temperatuurrange tussen de -40°C tot +60°C. Ook met hot boxes en opslagcellen kunnen wij de zuivelsector goed ondersteunen.

De diversiteit in de vraag is groot binnen de zuivelindustrie. Waar het ene zuivelproduct juist een zeer diepe temperatuurwaarde verlangt, is dat bij het andere product weer een hogere temperatuurwaarde. En ook binnen de producten is maatwerk vereist. De tempereercellen en shockvriezers van Dawsongroup zijn daar op ingericht, net als op de behoefte aan luchtvochtigheidsregulering. Wij weten van de hoed en de rand als het om thermiseren of pasteuriseren gaat. En dat proef je terug!

Welke koeling past het best bij uw situatie?

Welke koeling past het best bij uw situatie?

Welke koeling past het best bij uw situatie?

Nog onbekend met termen zoals shockvriezer, tempereercel of koelvriestent maar wel op zoek naar een oplossing om uw goederen koel of warm te houden? Doe de zelftest en ontdek stap voor stap welke oplossing het best past bij uw situatie.

Offerte aanvragen