Bakkerij industrie product
Bakkerij industrie

Bakkerij industrie

Snelvriezen, ontdooien van broden, schnitts en tompouces? Met de maatwerkoplossingen van Dawsongroup komt dat letterlijk en figuurlijk ‘voor de bakker’. Naast het invriezen is ook het ontdooien een discipline op zich. Waar veel bakkers de focus leggen op versproducten, ontkomen sommige bakkers er niet aan om met bevroren halffabricaten te werken. Speciaal voor deze bakker bieden wij de tempereercel. Met maximale controle worden uw bevroren producten kwalitatief ontdooit voor verdere bewerking. Dus of u nu enkel een koel- of vriescel nodig heeft om brood of grondstoffen in te bewaren of juist het eindproduct direct vanuit de productie wilt invriezen, Dawsongroup biedt de oplossing! 

Naast de opslagmogelijkheden bieden wij de juiste trailers om de bakkersproducten te vervoeren, uiteraard HACCP-, BRC- en IFS-proof en handzaam voor de gebruiker. De chauffeur moet immers snel de broodkarren kunnen verplaatsen. Datzelfde geldt voor onze cellen, die we al bij meerdere bakkersketens – al dan niet met een extra brede unit – geschakeld tegen het laaddock hebben geplaatst om hun productieruimte uit te breiden. Zo hebben de orderpickers de nodige bewegingsvrijheid. Onze energiezuinige installaties zorgen voor een optimale temperatuur, zodat uw heerlijke producten de beste kwaliteit behouden.

Welke koeling past het best bij uw situatie?

Welke koeling past het best bij uw situatie?

Welke koeling past het best bij uw situatie?

Nog onbekend met termen zoals shockvriezer, tempereercel of koelvriestent maar wel op zoek naar een oplossing om uw goederen koel of warm te houden? Doe de zelftest en ontdek stap voor stap welke oplossing het best past bij uw situatie.

Offerte aanvragen