Bij Dawsongroup kunt u een shockvriezer huren of kopen.

Shockvriezers in alle maten en gewichten. Precies wat u nodig hebt.

Shockvriezer
Huren

Snelvriezer huren

  • Beperkte investering
  • Perfect voor de korte termijn
  • Flexibel en schaalbaar
  • 24/7 service
Shockvriezer
Kopen

Snelvriezer kopen

  • Slimme investering
  • Ideaal voor de lange termijn
  • U bent zelf eigenaar van uw eigen shockvriezer

Met een shockvriezer kunt u verse producten snel en gecontroleerd tot in de kern bevriezen, zónder verlies van kwaliteit.
Dawsongroup biedt een uitgebreid assortiment aan functionele en energiezuinige shockvriezers van verschillende capaciteiten.

OP KORTE TIJD VEILIG EN HYGIËNISCH INVRIEZEN VAN VOEDSEL MET EEN SHOCKVRIEZER

Met voedingsproducten moet het soms snel gaan. Voedsel en gerechten razendsnel invriezen tot diep in de kern, dat is waar het om draait bij het gebruik van een shockvriezer. Om de topconditie van warme gerechten te behouden telt namelijk elke seconde.

Waar het bij een standaard diepvriezer veel te lang duurt voordat gerechten goed zijn ingevroren, vriest een shockvriezer op heel korte tijd tot in de kern. Er is dus veel minder tijdsverlies. Met een shockvriezer kunt u verse producten razendsnel en gecontroleerd tot in de kern bevriezen zodat ze langer houdbaar blijven, zónder enig verlies van kwaliteit. Allerlei micro-organismen zoals bacteriën en virussen maken dankzij het snelle invriezen geen kans om zich te ontwikkelen.

Bovendien blijven ook de kleur, structuur en smaakkwaliteit van de gerechten optimaal behouden, alsof ze kraakvers en nooit ingevroren geweest zijn.

Voor het snel koelen en vriezen van producten kunt u dus het beste een shockvriezer of blast chiller plaatsen. Het is het ideale toestel voor elke professionele horeca omgeving en keuken.

Dankzij het gebruik van een shockvriezer kunnen restaurants alles netjes op voorhand snel, veilig en hygiënisch invriezen en zo anticiperen op drukke piekmomenten. In één keer grotere hoeveelheden voedsel bewaren voor een langere houdbaarheid is geen enkel probleem meer als u een shockvriezer ter beschikking heeft. Bij bevriezen met een shockvriezer is voedselveiligheid, kwaliteit en smaak gegarandeerd.

Een opmerkelijk verschil met een gewone standaard koeler of vriezer is dat in een blast chiller of shockvriezer ook warm voedsel kan worden gekoeld en ingevroren. Hiermee wint u niet alleen ontzettend veel tijd, maar u geniet ook de garantie op een betere smaak, behoud van vitaminen van uw voedingsmiddelen en gerechten en maken bacteriën geen kans.

Bij Dawsongroup heeft u de keuze uit een uitgebreid assortiment aan functionele en energiezuinige blast chillers of shockvriezers, in verschillende formaten en capaciteiten. Daarnaast zijn er nog veel meer redenen om te kiezen voor een shockvriezer van Dawsongroup.

Waarom kiezen voor een shockvriezer van Dawsongroup?

Het invriezen met een shockvriezer of blast chiller van Dawsongroup is geheel conform de HACCP hygiëne en voedselveiligheidsnormen. Onze shockvriezers zijn bovendien zeer functioneel ontworpen. Zo is de vriezer bijvoorbeeld uitgerust met vlakke vloeren met een antislip afwerking, zodat u vlot en veilig een pallet, rolkar of winkelwagen naar binnen kunt rijden om uw producten in de vriezer te plaatsen. De vloeren en wanden zijn zo gerealiseerd dat er geen onzuiverheden of ongedierte tot in de fijnste naden kan komen.

Daarnaast is een Dawsongroup blast chiller standaard uitgerust met interne verlichting, een koudegordijn, een deurslot, diverse alarmen en ook dataregistratieapparatuur voor de monitoring. Een shockvriezer is bovendien multifunctioneel: naast het gebruik als snelvriezer, kan de cel ook als bewaarcel worden ingezet. Uw producten worden in de vriezer probleemloos voor een welbepaalde tijd bewaard. Standaard zijn onze shockvriezers dus ruim uitgerust.

Heeft u nog andere specifieke wensen? Met ons maatwerk zorgt Dawsongroup ervoor de vriezer desgewenst in te richten volgens de specifieke noden die zich stellen in uw horeca gelegenheid. Bijvoorbeeld brandvertragende panelen, een inrijplaat of geluidsisolatiekap. Alles wat u nodig heeft om van uw horeca zaak een duurzaam succesverhaal te maken.

Contacteer ons voor de mogelijkheden op maat.

Interessante alternatieven voor het huren of kopen van een shockvriezer

Koelcel
Koelcontainer
Tempereercel
Klimaatkamer
Fruitrijpcel
Koel- en vriestent
Welke koeling past het best bij uw situatie?

Welke koeling past het best bij uw situatie?

Welke koeling past het best bij uw situatie?

Nog onbekend met termen zoals shockvriezer, tempereercel of koelvriestent maar wel op zoek naar een oplossing om uw goederen koel of warm te houden? Doe de zelftest en ontdek stap voor stap welke oplossing het best past bij uw situatie.

Offerte aanvragen