Bij ons kunt u een rijpcel zowel huren als kopen.

Rijpcellen
Huren

Huren

  • Geen grote investering
  • Flexibel en schaalbaar
  • 24/7 service
Rijpcellen
Kopen

Kopen

  • Een slimme investering
  • Ideaal voor de lange termijn
  • U bent eigenaar

Als aanbieder van groenten en fruit wilt u op het juiste moment de juiste hoeveelheid producten met de juiste rijpheid aan kunnen bieden.
Een Dawsongroup rijpcel stelt u in staat de rijping van uw fruitvoorraad te reguleren en zo in te spelen op de actuele markt.

Uw voorraad onder controle met een Dawsongroup rijpcel

Voor het gecontroleerd laten rijpen van diverse soorten fruit is een Dawsongroup rijpcel ideaal. Met een temperatuurbereik oplopend van -30°C tot +50°C kunnen de juiste condities worden gecreëerd om het fruit op het gewenste tempo te laten rijpen. Dankzij de standaard aanwezige dataregistratieapparatuur kunt u tevens monitoren of er temperatuurschommelingen zijn, hoe vaak de deuren zijn geopend en of er eventuele storingen zijn geweest. Naast het sturen van het rijpingsproces, kan de cel ook worden ingezet als bewaarcel.

Een rijpcel is standaard uitgerust met vlakke en slipvrije vloeren, een koudegordijn, interne verlichting en interne veiligheidsontgrendeling. Onze rijpcellen hebben een opslagcapaciteit variërend van 4 tot 44 europallets en voldoen aan de HACCP en BRC normen voor hygiëne en voedselveiligheid. Daarnaast bieden we diverse extra opties aan om uw rijpcel volledig naar wens in te richten. 

Welke koeling past het best bij uw situatie?

Welke koeling past het best bij uw situatie?

Welke koeling past het best bij uw situatie?

Nog onbekend met termen zoals shockvriezer, tempereercel of koelvriestent maar wel op zoek naar een oplossing om uw goederen koel of warm te houden? Doe de zelftest en ontdek stap voor stap welke oplossing het best past bij uw situatie.

Offerte aanvragen