Transport & Logistiek product
Transport & Logistiek

Transport & Logistiek

Dawsongroup biedt een breed scala aan koel- en vriestrailers, op- en overslagcellen en verwerkingscellen. Wenst u een koelcel op dockhoogte om een extra op- en overslaghub te creëren? Bij Dawsongroup kan dat eenvoudig! Het enige wat je nodig hebt is een stroomaansluiting. Wij verkopen en verhuren koelcellen en koeltrailers voor de korte en lange termijn, van standaard- tot maatwerkoplossingen. Met een temperatuurrange van -60°C tot +90°C kunnen we hele specifieke producten onder de juiste condities invriezen.

Wanneer u een koel- of vriescel nodig heeft om levensmiddelen op te slaan, maar ook wanneer u een oplossing zoekt om medicijnen op te slaan, dan zoeken wij voor u de beste oplossing. Denk bijvoorbeeld aan koelverpakkingen die worden voorzien van gelpacks. Onze shockvriezers zijn ideaal inzetbaar voor het snel terugkoelen van deze gelpacks. De breedte van onze koelcellen komen in deze bewegelijke sector ook bijzonder van pas. Waar nodig slaan we volledige trailerladingen, inclusief gangpad, op.

Welke koeling past het best bij uw situatie?

Welke koeling past het best bij uw situatie?

Welke koeling past het best bij uw situatie?

Nog onbekend met termen zoals shockvriezer, tempereercel of koelvriestent maar wel op zoek naar een oplossing om uw goederen koel of warm te houden? Doe de zelftest en ontdek stap voor stap welke oplossing het best past bij uw situatie.

Offerte aanvragen