Vega-industrie

Vega-industrie

Plantaardige eiwitten zijn booming. De traditionele vleesproductie legt een grote druk op ruimte en natuurlijke hulpbronnen. Alternatieve, duurzame eiwitbronnen kunnen bijdragen aan een oplossing. Ook voor deze toenemende markt heeft Dawsongroup een passende oplossing.

Want om tot een vega-burger te komen moet er wel wat gebeuren. Opwarmen, terugkoelen, invriezen en weer transporteren; het scheikundige proces luistert nauw. Onze shockvriezers en tempereercellen kunnen dusdanig worden ingezet dat het productieproces maximaal wordt gecontroleerd.

Omdat er in deze sector veel door bedrijven onderling wordt samengewerkt, kunnen onze trailers een belangrijke rol spelen in het transport van onder meer de halffabricaten. Onze producten worden veelal verhuurd aan ondernemingen die met versproducten, zoals vegetarische producten, werken. Veiligheid en hygiëne staan dan ook hoog bij ons in ’t vaandel. Al onze mobiele cellen en trailers voldoen aan alle benodigde normeringen voor hygiëne, zoals HACCP en BRC. En dankzij de hoge isolatiewaarde van onze producten is de temperatuur heel goed constant te houden én zijn de cellen en trailers efficiënt in hun energieverbruik.

Welke koeling past het best bij uw situatie?

Welke koeling past het best bij uw situatie?

Welke koeling past het best bij uw situatie?

Nog onbekend met termen zoals shockvriezer, tempereercel of koelvriestent maar wel op zoek naar een oplossing om uw goederen koel of warm te houden? Doe de zelftest en ontdek stap voor stap welke oplossing het best past bij uw situatie.

Offerte aanvragen