Vega-industrie

Vega-industrie

Bij het opslaan of vervoeren van vegaproducten is een continue temperatuur van essentieel belang. Dawsongroup levert koelcellen, koeltrailers, shockvriezers, tempereercellen en andere vries- en koeloplossingen van de allerhoogste kwaliteit. U bent daarmee verzekerd van een veilige, hygiënische en duurzame opslag en transport van uw vegaproducten.

De vries- en koeloplossingen van Dawsongroup

Dawsongroup is Europees marktleider op het gebied van koel- en vriesoplossingen en biedt onder meer koelcellen, koeltrailers, shockvriezers en tempereercellen aan van de hoogste kwaliteit. Onze assets worden veelal verhuurd aan ondernemingen die met versproducten, zoals vegetarische producten, werken. Veiligheid en hygiëne staan dan ook hoog bij ons in ’t vaandel. Al onze mobiele cellen en trailers voldoen aan alle benodigde normeringen voor hygiëne, zoals HACCP en BRC. En dankzij de hoge isolatiewaarde van onze assets is de temperatuur heel goed constant te houden én zijn de cellen en trailers efficiënt in hun energieverbruik.

Onze koelcellen en koeltrailers zijn volledig naar wens te completeren met extra opties en accessoires. En heeft u specifieke wensen? Zoals een groter temperatuurbereik of meerdere compartimenten? Wij bespreken graag de mogelijkheden met u en nemen graag de tijd om een oplossing op maat voor u te realiseren.

24/7 service en telematica

Al onze assets worden in perfect onderhouden staat bij u geleverd. Krijgt u toch te maken met een storing of schade aan uw cel of trailer, dan kunt u 24 uur per dag, 7 dagen per week rekenen op onze servicemonteurs. Ons uitgebreide netwerk van servicepartners strekt zich uit door heel Europa en het Verenigd Koninkrijk. Samen met hen doen wij er alles aan om de schade of storing zo snel mogelijk te verhelpen, zodat u de kwaliteit van uw producten kunt blijven garanderen.

Bij het vervoeren van versproducten is het van belang dat de vracht continu onder de juiste condities blijft. Daarom beschikken onze trailers standaard over telematica. Hiermee heeft u 24 uur per dag inzicht in de locatie van de trailer, (schommelingen in) de temperatuur, het aantal openingen van de deur, eventuele storingen in de koelmachine, ladingsgewicht en bandenspanning.

Welke koeling past het best bij uw situatie?

Welke koeling past het best bij uw situatie?

Welke koeling past het best bij uw situatie?

Nog onbekend met termen zoals shockvriezer, tempereercel of koelvriestent maar wel opzoek naar een oplossing om uw goederen koel of warm te houden? Doe de zelftest en ontdek stap voor stap welke oplossing het best past bij uw situatie.

Offerte aanvragen