Luchtvracht

Luchtvracht

Of het nou gaat om boomgerijpte mango’s of kruiden ‘by air’; voor kwetsbare goederen is luchtvracht ideaal om het product in korte tijd van A naar B te sturen. Om de kwaliteit van de producten te waarborgen, is een goede afhandeling bij aankomst op de luchthaven essentieel. Dawsongroup biedt koel- en vriesoplossingen voor de opslag of het verdere transport van kwetsbare producten.

De grote trailers worden binnen de luchtvaartindustrie veelgebruikt. Specifiek voor deze industrie zijn de rollerbedden die in de cellen en trailers geplaatst kunnen worden. Ook maakt deze sector veel gebruik van de zogeheten wide span cellen die aan elkaar zijn gekoppeld en hele vliegtuigladingen kunnen opslaan. Desgewenst kunnen voor de vliegtuigplaten ook koel- en vriestenten gebruikt worden. Ideaal om uw kostbare lading onder de juiste condities te behandelen.

Veel gekozen oplossingen binnen de "Luchtvracht"

Welke koeling past het best bij uw situatie?

Welke (mobiele) oplossing past het best bij mijn unieke situatie?

Welke koeling past het best bij uw situatie?

Ben je nog onbekend met termen als: shockvriezer, tempereercel of koeloplegger maar wel op zoek naar een oplossing om jouw goederen koel of warm te houden? Gebruik dan onze keuzehulp zodat je alle rust alle oplossingen kunt vergelijken. Doe de zelftest en ontdek stap voor stap welke oplossing het beste past bij jouw situatie.

Offerte aanvragen