Luchtvracht

Luchtvracht

Of het nou gaat om boomgerijpte mango’s of kruiden ‘by air’; voor kwetsbare goederen is luchtvracht ideaal om het product in korte tijd van A naar B te sturen. Om de kwaliteit van de producten te waarborgen, is een goede afhandeling bij aankomst op de luchthaven essentieel. Dawsongroup biedt koel- en vriesoplossingen voor de opslag of het verdere transport van kwetsbare producten.

De grote trailers worden binnen de luchtvaartindustrie veelgebruikt. Specifiek voor deze industrie zijn de rollerbedden die in de cellen en trailers geplaatst kunnen worden. Ook maakt deze sector veel gebruik van de zogeheten wide span cellen die aan elkaar zijn gekoppeld en hele vliegtuigladingen kunnen opslaan. Desgewenst kunnen voor de vliegtuigplaten ook koel- en vriestenten gebruikt worden. Ideaal om uw kostbare lading onder de juiste condities te behandelen.

Veel gekozen oplossingen binnen de "Luchtvracht"

Welke koeling past het best bij uw situatie?

Welke koeling past het best bij uw situatie?

Welke koeling past het best bij uw situatie?

Nog onbekend met termen zoals shockvriezer, tempereercel of koelvriestent maar wel opzoek naar een oplossing om uw goederen koel of warm te houden? Doe de zelftest en ontdek stap voor stap welke oplossing het best past bij uw situatie.

Offerte aanvragen