Dawson history timeline Dawson history timeline

Over Dawson

Dawsongroup Benelux maakt deel uit van Dawsongroup Plc en heeft het concept verplaatsbare koel- en vriescel in Europa geïntroduceerd en heeft inmiddels ± 2.500 verplaatsbare koel- en vriescellen, shockvriezers alsmede tempereercellen in Europa verhuurd en is daarmee marktleider.

Onze geschiedenis

Dawsongroup heeft een jarenlange ervaring in de verhuurindustrie, hetgeen heeft geleid tot een winstgevend en financieel gezonde organisatie die op duurzaamheid en totstandkoming van een lange termijnrelatie met onze cliënten is gericht.

Al onze producten zijn ontworpen en gebouwd met de uiteindelijke gebruiker in gedachten. Veilig en eenvoudig te bedienen en er wordt voldaan aan alle huidige en mogelijk te verwachten wettelijke vereisten, zoals levensmiddelen-, veiligheids-, hygiënische- en gezondheids-voorschriften. Aanvullende kenmerken zijn de milieuvriendelijkheid, de beperkte geluidshinder en –als extra voordeel- de lage bedrijfskosten.

Onze reputatie is gebaseerd op service, een essentieel onderdeel van onze verhuuractiviteiten. Vanaf de levering tot aan het ophalen zullen onze vakbekwame verkoop- en operationele medewerkers er op toezien, dat onze producten worden begeleid en onderhouden op het hoogste niveau.

Wij zullen er voor zorg dragen, dat ons materiaal aan al uw wensen voldoet. Bovendien zullen onze medewerkers u op de standplaats uitvoerig informeren en instrueren over de werkwijze en de eenvoudige bediening van onze producten.

Dawsongroup levert een snelle en professionele service, met een minimum oponthoud voor uw bedrijf. Ons uitgebreide service- en onderhoudspakket heeft u totale zekerheid. Onze hulplijn wordt bemand door eigen personeel, 24 uur per dag, 365 dagen per jaar.

Een familiebedrijf met een rijke geschiedenis.

Een familiebedrijf met een rijke geschiedenis.

Dawsongroup is opgericht in 1935 en ontwikkeld en uitgebreid door succesvolle acquisities en organische groei. Het klantenbestand van de groep is zeer gevarieerd en strekt zich uit over een breed spectrum aan sectoren, maten en operationele typen, waardoor ervaringen worden opgedaan in een breed scala aan industrieën en markten.

Kunnen we u ontzorgen in uw behoefte naar koel- en vriesoplossingen?

Waarom u Dawson zou moeten overwegen

1
Een gevestigde naam sinds 1935
2
Marktleider in de verhuurindustrie
3
Financieel gezond
4
Jarenlang een vast team met de juiste kennis
5
Kwaliteitsspecificaties met een hoge mate van betrouwbaarheid, duurzaamheid en gebruiksgemak
6
Standaard de meeste kenmerken en mogelijkheden
7
Productondersteuning door heel Europa
8
Grote verscheidenheid aan modellen ontwikkeld voor elke doelstelling
Nieuws

Nieuws

In de blogs van Dawsongroup geven we lezers adviezen en tips die hen van nieuwe inzichten voorzien. Elke blog vormt een inspiratiebron voor iedereen die met koel- en vriesoplossingen te maken heeft en daar op een originele manier verder over geïnformeerd wil worden.

Bekijk de nieuwsoverzichtspagina

Penguin Game

Kunnen we u ontzorgen in uw behoefte naar koel- en vriesoplossingen?

Offerte aanvragen