Bij ons kunt u een koel- en vriestent huren of kopen

Koeltent
Huren

Huren

  • Geen grote investering
  • Flexibel en schaalbaar
  • 24/7 service
Koeltent
Kopen

Kopen

  • Een slimme investering
  • Ideaal voor de lange termijn
  • U bent eigenaar

Een Dawsongroup koel- en vriestent biedt uitkomst wanneer u op zoek bent naar een snelle en flexibele oplossing.
De lage transportkosten, snelle installatietijd en energiezuinigheid maken een koeltent een aantrekkelijk alternatief.

Een Dawsongroup koeltent staat binnen no time

Een koel- en vriestent is de ideale oplossing wanneer u tijdelijk of op korte termijn koelcapaciteit nodig heeft. Bijvoorbeeld omdat u seizoensgebonden producten of diensten aanbiedt of omdat u uw producten aanbiedt op evenementen. Daarnaast is een koeltent een zeer praktische oplossing wanneer u koel- en vriescapaciteit nodig heeft op een lastig te bereiken plek. De tent is namelijk vele malen kleiner te vervoeren dan een koelcel. Onze koel- en vriestenten zijn bovendien snel geïnstalleerd en kunnen na gebruik ook weer vlug worden afgebroken en getransporteerd. Ze kunnen zowel binnen als buiten worden geplaatst.

Dawsongroup biedt een uitgebreid assortiment aan koeltenten, met capaciteiten variërend van 24 tot 72 pallets. Ze zijn standaard voorzien van interne verlichting. Het temperatuurbereik loopt van -20°C tot +25°C. Een koeltent wordt geleverd met een robuuste vloer en is dan ook geschikt voor vorkheftruckbelading. Ondanks de grote capaciteit en het grote temperatuurbereik, zijn al onze koel- en vriestenten efficiënt in het energieverbruik.

Alternatieven voor een koeltent

Koelcel
Koelcontainer
Tempereercel
Shockvriezer
Klimaatkamer
Fruitrijpcel

Welke koeling past het best bij uw situatie?

Welke (mobiele) oplossing past het best bij mijn unieke situatie?

Welke koeling past het best bij uw situatie?

Ben je nog onbekend met termen als: shockvriezer, tempereercel of koeloplegger maar wel op zoek naar een oplossing om jouw goederen koel of warm te houden? Gebruik dan onze keuzehulp zodat je alle rust alle oplossingen kunt vergelijken. Doe de zelftest en ontdek stap voor stap welke oplossing het beste past bij jouw situatie.

Offerte aanvragen