Bij ons kunt u een shockvriezer huren of kopen.

Shockvriezer
Huren

Huren

  • Geen grote investering
  • Flexibel en schaalbaar
  • 24/7 service
Shockvriezer
Kopen

Kopen

  • Een slimme investering
  • Ideaal voor de lange termijn
  • U bent eigenaar

Met een shockvriezer kunt u verse producten snel en gecontroleerd tot in de kern bevriezen, zónder verlies van kwaliteit.
Dawsongroup biedt een uitgebreid assortiment aan functionele en energiezuinige shockvriezers van verschillende capaciteiten.

Waarom een shockvriezer van Dawsongroup?

Onze shockvriezers, ook wel blast chiller genoemd, voldoen aan diverse normeringen, zoals HACCP en BRC, en zijn functioneel ontworpen. Zo hebben ze vlakke antislip vloeren, zodat u makkelijk en veilig een pallet of rolkar naar binnen kunt rijden. De vloeren en wanden zijn zo ontworpen dat er geen vuil of ongedierte in de naden kan komen. Daarnaast is een Dawsongroup blast chiller standaard uitgerust met interne verlichting, een koudegordijn, een deurslot, diverse alarmen en dataregistratieapparatuur. Een shockvriezer is bovendien multifunctioneel: naast het gebruik als snelvriezer, kan de cel ook als bewaarcel worden ingezet. Heeft u specifieke wensen? Wij kunnen de vriezer desgewenst inrichten met bijvoorbeeld brandvertragende panelen, een inrijplaat of geluidsisolatiekap. Vraag ons naar de mogelijkheden.

Alternatieven voor een shockvriezer

Koelcel
Koelcontainer
Tempereercel
Klimaatkamer
Fruitrijpcel
Koel-en vriestent


Welke koeling past het best bij uw situatie?

Welke koeling past het best bij uw situatie?

Welke koeling past het best bij uw situatie?

Nog onbekend met termen zoals shockvriezer, tempereercel of koelvriestent maar wel opzoek naar een oplossing om uw goederen koel of warm te houden? Doe de zelftest en ontdek stap voor stap welke oplossing het best past bij uw situatie.

Offerte aanvragen