Chemie product
Chemie

Chemie

Bij de opslag van chemische producten is het een voorwaarde dat aan alle eisen wordt voldaan en de opslag goed geregeld is. Als u een koel- of vriescel nodig heeft om chemische grondstoffen of eindproducten in te bewaren, dan biedt Dawsongroup de oplossing. Opwarmkamers, hot boxes; wij weten hoe u producten moet opslaan en bouwen reguliere cellen om tot vonkvrije installaties, ook wel onze ATEX-cellen genoemd.

Speciaal voor deze industrie hebben wij modellen ontwikkeld die een maximale betrouwbaarheid garanderen. U kunt hierbij denken aan modellen die redundant (met twee koel- en vriesinstallaties) zijn uitgevoerd en modellen voorzien van isolatiepanelen met een brandvertragende werking van minstens 30 minuten en een dikte van 150 mm. Daarnaast bieden wij modellen die een temperatuurbereik hebben van -60°C tot +80°C en daardoor geschikt zijn om producten warm te houden of op te warmen.

Tevens bieden we voor deze sector koel- en vriestenten aan waarin heftrucks bijvoorbeeld IBC-containers eenvoudig kunnen binnenrijden. Veiligheid is topprioriteit nummer één, vanzelfsprekend dat onze installaties voldoen aan de ISO- en BRL-certificering.

Welke koeling past het best bij uw situatie?

Welke (mobiele) oplossing past het best bij mijn unieke situatie?

Welke koeling past het best bij uw situatie?

Ben je nog onbekend met termen als: shockvriezer, tempereercel of koeloplegger maar wel op zoek naar een oplossing om jouw goederen koel of warm te houden? Gebruik dan onze keuzehulp zodat je alle rust alle oplossingen kunt vergelijken. Doe de zelftest en ontdek stap voor stap welke oplossing het beste past bij jouw situatie.

Offerte aanvragen