Bij ons kunt u een mobiele koel- en vriescel huren én kopen.

Koelcellen
Huren

Huren

  • Geen grote investering
  • Flexibel en schaalbaar
  • 24/7 service
Koelcellen
Kopen

Kopen

  • Een slimme investering
  • Ideaal voor de lange termijn
  • U bent eigenaar

Heeft u behoefte aan meer koelopslag en staan gebruiksgemak, energiezuinigheid en een aantrekkelijke prijs bij u hoog in ’t vaandel? De Dawsongroup koelcellen zijn van hoge kwaliteit, kunnen volledig worden ingericht naar uw specifieke behoefte en worden bovendien snel geleverd.

Voor elke vraag een geschikte koelcel oplossing

Dawsongroup heeft een uitgebreid aanbod van koelcellen beschikbaar, voor zowel verkoop als verhuur. Dankzij de grote variëteit aan modellen en aanvullende opties en accessoires, zijn onze koelcellen inzetbaar in vele situaties en branches. Denk aan de catering en horeca, het vervoer van levensmiddelen, maar ook in de farmacie, zorgsector, groothandel en logistiek. Kijk voor een uitgebreid overzicht van de verschillende modellen en opties op de koelcel verhuur pagina.

De opslagcapaciteiten van onze koelcellen variëren van 4 pallets met een oppervlakte van 6,06m2, tot 51 pallets met een oppervlakte van 54m2. Voor zowel lage als hoge volumes kunnen wij dus geschikte koelcellen leveren. Ook het temperatuurbereik verschilt per cel. Het temperatuurbereik van onze standaard modellen loopt van -25 tot 18°C. Heeft u behoefte aan een koelcel met een ander of ruimer temperatuurbereik? Neem dan contact met ons op voor de mogelijkheden.

Standaard mobiele koelcel of maatwerk oplossing?

Een Dawson mobiele koelcel is standaard uitgerust met slipvrije en vlakke vloeren, verlichting, een deurslot, een koudegordijn, diverse alarmen en dataregistratie-apparatuur voor het monitoren van onder andere de temperatuur, luchtvochtigheid en eventuele storingen. Daarnaast bieden we diverse uitbreidingsmogelijkheden om de koel- en vriescel optimaal uit te rusten naar uw specifieke behoeften. Denk aan het plaatsen van brandvertragende panelen, het installeren van een luchtontvochtiger of -bevochtiger, het plaatsen van een SMS-module, het gebruik maken van online-monitoring of het opdelen van de cel in compartimenten met verschillende temperaturen. Moet de koel unit inpandig geplaatst worden, wilt u een redundant systeem opzetten of heeft u andere wensen die niet binnen de standaardoplossingen vallen? Wij denken graag met u mee over de realisatie van een maatwerk oplossing.

Alternatieven voor een Koelcel

Koelcontainer
Tempereercel
Shockvriezer
Klimaatkamer
Fruitrijpcel
Koel-en vriestent

Welke koeling past het best bij uw situatie?

Welke (mobiele) oplossing past het best bij mijn unieke situatie?

Welke koeling past het best bij uw situatie?

Ben je nog onbekend met termen als: shockvriezer, tempereercel of koeloplegger maar wel op zoek naar een oplossing om jouw goederen koel of warm te houden? Gebruik dan onze keuzehulp zodat je alle rust alle oplossingen kunt vergelijken. Doe de zelftest en ontdek stap voor stap welke oplossing het beste past bij jouw situatie.

Offerte aanvragen