Farmacie

Farmacie

In de farmaceutische industrie staan de kwaliteit en betrouwbaarheid van de producten en dienstverlening bovenaan het wensenlijstje. Met haar geconditioneerde cellen en opleggers biedt Dawsongroup een totaalpakket in de logistiek en opslag van deze hoogwaardige producten: betrouwbaar, flexibel, schaalbaar en volgens de hoogste kwaliteitsnormen.  Al de cellen en opleggers worden gebouwd conform de GDP- en GMP-richtlijnen. Voor levering worden de units dan ook vaak onderworpen aan ‘temperature mappings’, waardoor de hotspots bepaald worden en kwaliteit van uw product des te meer gewaarborgd blijft.

Vaccins, bloedplasma, medicatie; elk product heeft weer zijn eigen koeltechnische specificaties. Een wereld die Dawsongroup als geen ander kent. Het bedrijf startte dertig jaar geleden met de verhuur van mobiele koel- en vriescellen en het standaardtype van weleer is inmiddels uitgegroeid tot een technisch hoogstandje, specifiek afgestemd op de wensen van de verschillende sectoren, waaronder de farmaceutische industrie.

Dankzij de mogelijkheid om een unit te voorzien van een dubbele koel-vriesinstallatie, een zogeheten ‘redundant uitvoering’, hebben bedrijven bij Dawsongroup altijd een back-upsysteem voorhanden. Mocht er onverhoopt een installatie uitvallen, dan neemt de reserve-installatie het koelproces automatisch over. Dat is de betrouwbaarheid die de farmaceutische industrie zoekt om de hoogst mogelijke garantie te bieden dat hun kostbare producten onder de juiste temperaturen worden opgeslagen. Een garantie die een reefercontainer bijvoorbeeld niet kan bieden. 

Onze GDP-gecertificeerde trailers zijn uitgerust met telematica en gekalibreerde temperatuurvoelers, waardoor u altijd kan ingezien waar de oplegger zich bevindt, wat de exact gedraaide temperatuur is in de oplegger en op welk moment de deur open is geweest. De opleggers zijn tevens voorzien van nodige alarmeringen en de daarbij horende protocollen. Een kwalitatief hoogwaardig product verdient immers ook eenzelfde behandeling.

Welke koeling past het best bij uw situatie?

Welke (mobiele) oplossing past het best bij mijn unieke situatie?

Welke koeling past het best bij uw situatie?

Ben je nog onbekend met termen als: shockvriezer, tempereercel of koeloplegger maar wel op zoek naar een oplossing om jouw goederen koel of warm te houden? Gebruik dan onze keuzehulp zodat je alle rust alle oplossingen kunt vergelijken. Doe de zelftest en ontdek stap voor stap welke oplossing het beste past bij jouw situatie.

Offerte aanvragen