Vlees en gevogelte

Vlees en gevogelte

Ingevroren kip voor export of een mals stukje Hereford rund? Ook in het vlees en gevogelte is Dawsongroup met haar vries- en koeloplossingen een erkende partner. Naast koelcellen en koeltrailers, leveren wij shockvriezers en tempereercellen zodat u verzekerd bent van een veilige, hygiënische en duurzame opslag of transport van uw vleesproducten.

Dankzij onze oplossingen zijn vleesbedrijven niet afhankelijk van koel- en vrieshuizen elders en kunnen met bijvoorbeeld shockvriezers op het eigen terrein onnodige transportkilometers worden vermeden. Ook worden in deze sector tempereercellen vaak ingezet. Dit verloopt volgens strikte regels ten aanzien van de voedselveiligheid. Daarom voldoen al onze tempereercellen aan diverse normeringen, waaronder HACCP en BRC.

Met onze realtime skin- en corevoelers kunt u het gehele tempereerproces zowel offline als online monitoren. Daarnaast bepaalt onze tempereercel op basis van de voelers welke temperatuur lucht ingeblazen moet worden om uw product zo efficiënt mogelijk te ontdooien, zonder dat er derving aan het product ontstaat, of een afwijking in kerntemperatuur. Is de gewenste temperatuur bereikt, dan slaat de installatie automatisch over in de “bewaar” stand. Op deze manier weet u precies wat voor vlees u in de kuip heeft!

Welke koeling past het best bij uw situatie?

Welke (mobiele) oplossing past het best bij mijn unieke situatie?

Welke koeling past het best bij uw situatie?

Ben je nog onbekend met termen als: shockvriezer, tempereercel of koeloplegger maar wel op zoek naar een oplossing om jouw goederen koel of warm te houden? Gebruik dan onze keuzehulp zodat je alle rust alle oplossingen kunt vergelijken. Doe de zelftest en ontdek stap voor stap welke oplossing het beste past bij jouw situatie.

Offerte aanvragen