Aardappels, groenten & fruit product
Aardappels, groenten & fruit

Aardappels, groenten & fruit

Rijpcellen, shockvriezers of een standaard opslagcel? De koeling van AGF-producten vereist een optimale wisselwerking tussen het product en de bewaarcondities. Bij Dawsongroup weten we onder welke omstandigheden bijvoorbeeld uw mango’s en avocado’s gerijpt moeten worden en uw groenten gekoeld bewaard moet blijven. Met onze koelcellen, invriescellen en trailers hebben we dan ook branche specifieke maatwerkoplossingen voor de AGF-sector.

Een apart specialisme zijn onze mobiele fruitrijpcellen. Bij het rijpen van bijvoorbeeld uw avocado’s komt namelijk meer kijken dan alleen een constante temperatuur. Dankzij onze maatwerkoplossingen kunt u op elk moment van de dag de ethyleenwaardes, het temperatuurverloop en de luchtvochtigheid regelen en (online) inzien. Voor sectoren als de noten- en zuidvruchtenindustrie bieden we daarnaast veelgevraagde mogelijkheden ten aanzien van ongediertebestrijding, middels onze krachtige shockvriezers.

Onze mobiele cellen en trailers zijn verder stil, energiezuinig en voldoen aan normen als HACCP, IFS en BRC. Daarbij kunnen we zorgen voor extra hoge cellen en trailers, die tevens zijn voorzien van ladingbalken en stangen waarmee de pallets goed vastgezet kunnen worden. Zo heeft Dawsongroup voor de hele AGF-koelketen een maatwerkoplossing.

Welke koeling past het best bij uw situatie?

Welke (mobiele) oplossing past het best bij mijn unieke situatie?

Welke koeling past het best bij uw situatie?

Ben je nog onbekend met termen als: shockvriezer, tempereercel of koeloplegger maar wel op zoek naar een oplossing om jouw goederen koel of warm te houden? Gebruik dan onze keuzehulp zodat je alle rust alle oplossingen kunt vergelijken. Doe de zelftest en ontdek stap voor stap welke oplossing het beste past bij jouw situatie.

Offerte aanvragen