Bloemen & planten product
Bloemen & planten

Bloemen & planten

Of het nou gaat om rozen, tulpen of chrysanten; Dawsongroup heeft zowel voor de opslag als het transport een oplossing op maat. Zo zorgen we ervoor dat we de juiste maat cellen en trailers hanteren, waarbij de laatstgenoemde uitgerust zijn met dakvloerstangen, zodat u er met de Deense karren handzaam in kunt werken en uw klant de bestelde bloemen en planten in de perfecte condities ontvangt.

Ook wanneer u juist een mogelijkheid zoekt om uw bloemen te klimatiseren met verwarmings- en/of luchtvochtigheidssystemen, dan bieden wij de oplossing. Zo houden we bijvoorbeeld de tulpen, die tijdelijk opgeslagen moeten worden tussen de 5°C en 7°C, in perfecte conditie met een gelijkmatige luchtstroom in onze cellen. Tijdelijk extra opslag nodig om pieken zoals Moederdag of Valentijn te ondervangen? Onze modellen zijn flexibel leverbaar en bieden u maximale betrouwbaarheid.

Welke koeling past het best bij uw situatie?

Welke (mobiele) oplossing past het best bij mijn unieke situatie?

Welke koeling past het best bij uw situatie?

Ben je nog onbekend met termen als: shockvriezer, tempereercel of koeloplegger maar wel op zoek naar een oplossing om jouw goederen koel of warm te houden? Gebruik dan onze keuzehulp zodat je alle rust alle oplossingen kunt vergelijken. Doe de zelftest en ontdek stap voor stap welke oplossing het beste past bij jouw situatie.

Offerte aanvragen