Bij Dawsongroup kunt u tempereercellen huren én kopen.

Tempereercel
Huren

Huren

  • Geen grote investering
  • Flexibel en schaalbaar
  • 24/7 service
Tempereercel
Kopen

Kopen

  • Een slimme investering
  • Ideaal voor de lange termijn
  • U bent eigenaar

Vanwege voedselveiligheid verloopt het tempereerproces volgens strikte regels. Daarom voldoen al onze tempereercellen aan diverse normeringen, waaronder HACCP, BRC en GMP. Daarnaast kan elke tempereercel worden ingericht naar uw specifieke behoeften, met diverse opties en accessoires.

Uw producten veilig ontdooid met een Dawson tempereercel

Een tempereercel kan worden ingezet voor verschillende doeleinden. Dawsongroup biedt dan ook een breed assortiment aan tempereercellen aan. Met opslagcapaciteiten die variëren van 8 tot 32 pallets is er ook voor hele kleine of juist grote voorraden een geschikte tempereercel in te zetten. De cellen zijn standaard uitgerust met verlichting, een antislipvloer en een vergrendelbare deur. Het temperatuurbereik loopt van -30°C tot +60°C, maar dankzij de dikke wanden zijn de cellen verrassend energiezuinig en geluidsarm. Al onze tempereercellen voldoen tot slot aan diverse normeringen, waaronder HACCP, BRC en GMP. Zo kunt u uw producten veilig en gecontroleerd op de benodigde temperatuur brengen.

Welke koeling past het best bij uw situatie?

Welke koeling past het best bij uw situatie?

Welke koeling past het best bij uw situatie?

Nog onbekend met termen zoals shockvriezer, tempereercel of koelvriestent maar wel op zoek naar een oplossing om uw goederen koel of warm te houden? Doe de zelftest en ontdek stap voor stap welke oplossing het best past bij uw situatie.

Offerte aanvragen