Zorgsector product
Zorgsector

Zorgsector

Ook in de zorg zorgen wij ervoor dat de opslag goed geregeld is en aan alle eisen wordt voldaan. Onze zorg is daarbij tweeledig. We bieden koel- en vriescellen om medicijnen op te slaan, maar ook wanneer u een mogelijkheid zoekt om opslagtekort in het restaurant op te lossen, dan bieden wij de oplossing.

Vaak worden onze cellen ingezet wanneer tijdens een verbouwing een extra opslaglocatie nodig is. De zorg kan namelijk niet wachten. In de zorgcatering zorgen we er uiteraard voor dat de cellen voldoen aan de HACCP-certificering en voor het  medicinale opslag en transport is het  certificeren volgens de Good Distibution Practice (GDP)-richtlijnen cruciaal. Daarvoor zorgen we waar nodig voor de benodigde mapping. Hiermee borgen we een bepaald kwaliteitsniveau, zodat de productkwaliteit van farmaceutische producten gehandhaafd blijft gedurende het distributieproces. Uw zorg is immers onze zorg.

Veel gekozen oplossingen binnen de "Zorgsector"

Welke koeling past het best bij uw situatie?

Welke koeling past het best bij uw situatie?

Welke koeling past het best bij uw situatie?

Nog onbekend met termen zoals shockvriezer, tempereercel of koelvriestent maar wel op zoek naar een oplossing om uw goederen koel of warm te houden? Doe de zelftest en ontdek stap voor stap welke oplossing het best past bij uw situatie.

Offerte aanvragen