Groothandel

Groothandel

Extra koel- of vriescapaciteit nodig bij uw winkel of groothandel? Dawsongroup heeft de laatste jaren veel winkels en groothandels geholpen met extra koel- en vriescellen op het terrein. Onze modellen hebben een temperatuurrange van -60°C tot +80°C en houden daarmee elk product in een perfecte conditie. De cellen zijn eenvoudig en snel te plaatsen op bestaande terreinen. 

Wilt u voor korte termijn ‘uit de brand’ worden geholpen of een optie voor langere termijn op dockhoogte om uw crossdockmogelijkheden op te schalen? Wij beiden de oplossing. Onze mobiele opslagcellen zijn verder stil, energiezuinig en voldoen aan de HACCP-, BRC- en GMP-normering. Met de vele extra opties, waaronder online temperatuur uitlezing, zijn zij tevens geschikt om in te spelen op uw eigen wensen en behoeften.

Welke koeling past het best bij uw situatie?

Welke koeling past het best bij uw situatie?

Welke koeling past het best bij uw situatie?

Nog onbekend met termen zoals shockvriezer, tempereercel of koelvriestent maar wel op zoek naar een oplossing om uw goederen koel of warm te houden? Doe de zelftest en ontdek stap voor stap welke oplossing het best past bij uw situatie.

Offerte aanvragen