Wilt u u een koel- en vriescontainer huren of kopen?

Koelcontainer
Huren

Huren

  • Geen grote investering
  • Flexibel en schaalbaar
  • 24/7 service
Koelcontainer
Kopen

Kopen

  • Een slimme investering
  • Ideaal voor de lange termijn
  • U bent eigenaar

Dankzij de robuuste bouw en dikke wanden is een koel- en vriescontainer energiezuinig en geluidsarm in gebruik.
Samen met zijn gebruiksvriendelijkheid, de voordelige prijs en 24/7 service van Dawsongroup een aantrekkelijke combinatie.

Een standaard koelcontainer of maatwerk oplossing?

Onze Ecostore koelcontainer is standaard uitgerust met interne verlichting, hygiënische, slipvrije en vlakke vloeren, een koudegordijn en deurslot. Er zijn verschillende modellen beschikbaar, met opslagcapaciteiten die variëren van 10 tot 22 pallets. Het temperatuurbereik loopt van -25°C tot +8°C.

Ook dataregistratieapparatuur is standaard aanwezig. Hiermee kunt u heel eenvoudig de luchttemperatuur, het aantal deuropeningen en eventuele storingen in de koel- en vriescontainer monitoren en uitdraaien. Onze koel- en vriestrailers voldoen bovendien aan de HACCP, BRC en GMP normen.

Heeft u bepaalde wensen voor uw koelcontainer? We bieden veel extra opties aan om de container in te richten naar uw specifieke behoeften. Zo kunnen we bijvoorbeeld een tussenwand aanbrengen in de cel, of een luchtontvochtiger en -bevochtiger leveren. Wat uw wensen ook zijn, wij bieden graag een oplossing op maat. Neem gerust contact met ons op en onze medewerkers helpen u verder.

Welke koeling past het best bij uw situatie?

Welke koeling past het best bij uw situatie?

Welke koeling past het best bij uw situatie?

Nog onbekend met termen zoals shockvriezer, tempereercel of koelvriestent maar wel op zoek naar een oplossing om uw goederen koel of warm te houden? Doe de zelftest en ontdek stap voor stap welke oplossing het best past bij uw situatie.

Offerte aanvragen