Wilt u u een koel- en vriescontainer huren of kopen?

Polar°Store Koelcontainer
Huren

Huren

  • Geen grote investering
  • Flexibel en schaalbaar
  • 24/7 service
Polar°Store Koelcontainer
Kopen

Kopen

  • Een slimme investering
  • Ideaal voor de lange termijn
  • U bent eigenaar

Dankzij de robuuste bouw en dikke wanden is een koel- en vriescontainer energiezuinig en geluidsarm in gebruik.
Samen met zijn gebruiksvriendelijkheid, de voordelige prijs en 24/7 service van Dawsongroup een aantrekkelijke combinatie.

Dankzij de robuuste bouw en dikke wanden is een koel- en vriescontainer energiezuinig en geluidsarm in gebruik. Samen met zijn gebruiksvriendelijkheid, de voordelige prijs en 24/7 service van Dawsongroup een aantrekkelijke combinatie.

Voor elke branche een geschikte koelcontainer

Een koel- en vriescontainer is een eenvoudiger product dan een koel- en vriescel. Het is een goedkoper alternatief en daarom een voordelige oplossing wanneer u bijvoorbeeld tijdelijk extra koel- of vriesopslag nodig heeft. Dit kan zijn in het geval van een evenement, het opvangen van een seizoenspiek of als noodoplossing bij uitval van uw vaste installaties.

Bij Dawsongroup kunt u terecht om een koelcontainer te kopen als een koelcontainer te huren. Wij hebben een uitgebreid aanbod van containers beschikbaar. De capaciteiten qua opslag variëren van 4 pallets met een oppervlakte van 6,58m2, tot 22 pallets met een oppervlakte van 24,71m2. Dus zowel voor lage als hoge volumes kunnen wij een geschikte container leveren. Ook het temperatuurbereik verschilt per container. Het temperatuurbereik van onze standaard modellen loopt van -25 tot 8°C. De minimale temperatuur van onze nieuwe vriescontainer SuperFreezer loopt echter tot maar liefst -65°C en is daarmee ideaal voor de opslag van onder meer vis, medicijnen, vaccins en bloedplasma.

Een standaard koelcontainer of maatwerk oplossing?

Onze koelcontainers zijn standaard uitgerust met interne verlichting, hygiënische, slipvrije en vlakke vloeren, een koudegordijn en deurslot. Ook dataregistratieapparatuur is standaard aanwezig. Hiermee kunt u heel eenvoudig de luchttemperatuur, het aantal deuropeningen en eventuele storingen in de koel- en vriescontainer monitoren en uitdraaien. Alle koelcontainers van Dawson voldoen bovendien aan de HACCP, BRC en GMP normen.

Heeft u bepaalde wensen voor uw koelcontainer? We bieden veel extra opties aan om de container in te richten naar uw specifieke behoeften. Zo kunnen we bijvoorbeeld een tussenwand aanbrengen in de cel, of een luchtontvochtiger en -bevochtiger leveren. Wat uw wensen ook zijn, wij bieden graag een oplossing op maat. Neem gerust contact met ons op en onze medewerkers helpen u verder.

Alternatieven voor een koelcontainer

Koelcel
Tempereercel
Shockvriezer
Klimaatkamer
Fruitrijpcel
Koel-en vriestent

Welke koeling past het best bij uw situatie?

Welke koeling past het best bij uw situatie?

Welke koeling past het best bij uw situatie?

Nog onbekend met termen zoals shockvriezer, tempereercel of koelvriestent maar wel op zoek naar een oplossing om uw goederen koel of warm te houden? Doe de zelftest en ontdek stap voor stap welke oplossing het best past bij uw situatie.

Offerte aanvragen