Visindustrie

Visindustrie

Bedrijven die actief zijn in de visindustrie wenden zich tot de koel- en vriesoplossingen van Dawsongroup omdat ze daarmee zijn verzekerd van koelmethodes die optimaal presteren. Iedere koel- en vriesoplossing verkeert in optimale conditie en voldoet aan de HACCP-, GMP- en BRC-certificeringseisen. 

Luchtvochtigheidsregeling 

Onze cellen en trailers bieden oplossingen voor het op temperatuur houden van producten met een temperatuurbereik tussen -40 °C tot +60 °C. We beschikken over modellen die zowel van een shock freezer als van een tempereercel zijn voorzien voor het invriezen of het ontdooien van producten. Hiermee bent u verzekerd van  een maximale naleving van de hygiëne en kiest u voor maximale risicobeperking. Daarnaast bent u er met de keuze voor luchtvochtigheidsregeling van verzekerd dat de visvracht nooit uitdroogt en vers arriveert bij de klant. Alle modellen zijn uitgerust met isolatiepanelen die een brandvertragende werking hebben van 30 minuten en/of een dikte van 150 millimeter. 

Samen bekijken we welke koel- en vriestrailer of koel- en vriescel het beste aansluit op uw specifieke situatie. We zijn benieuwd naar de toepassingseisen en streven naar de best passende oplossing. De situatie waarin de visproducten dienen te worden vervoerd en opgeslagen is veilig, duurzaam en hygiënisch. In iedere cel en trailer vindt een voortdurende temperatuurcontrole plaats.

Servicenetwerk 

We steunen op een uitgebreid servicenetwerk. Wanneer u bij Dawsongroup een koel- of vriescel huurt, wilt u ervan verzekerd zijn dat er regelmatig onderhoud wordt uitgevoerd. Die garantie bieden we mede dankzij partners die over de hele Benelux verspreid zitten. Het stelt ons in staat extra snel te schakelen. U kunt te allen tijde terugvallen op één aanspreekpunt en dat zijn wij. Dat is wel zo makkelijk en voelt voor u vertrouwd.

Welke koeling past het best bij uw situatie?

Welke koeling past het best bij uw situatie?

Welke koeling past het best bij uw situatie?

Nog onbekend met termen zoals shockvriezer, tempereercel of koelvriestent maar wel op zoek naar een oplossing om uw goederen koel of warm te houden? Doe de zelftest en ontdek stap voor stap welke oplossing het best past bij uw situatie.

Offerte aanvragen