Wilt u een klimaatkamer huren of kopen?

Klimaatkamer
Huren

Huren

  • Geen grote investering
  • Flexibel en schaalbaar
  • 24/7 service
Klimaatkamer
Kopen

Kopen

  • Een slimme investering
  • Ideaal voor de lange termijn
  • U bent eigenaar

Een klimaatkamer stelt u in staat producten op te slaan die onder specifieke condities moeten worden bewaard.
Ook kan een klimaatkamer gebruikt worden als testomgeving, om het effect van klimaatveranderingen op producten te testen.

Dawson klimaatkamers: standaard al heel compleet

Een Dawson klimaatkamer, ook wel klimaatcel genoemd, is standaard al heel compleet uitgerust. Zo zijn al onze klimaatkamers voorzien van interne verlichting, een koudegordijn en hygiënische en slipvrije vloeren. Met de standaard aanwezige dataregistratieapparatuur kunt u allerlei eigenschappen monitoren en uitdraaien, zoals de luchttemperatuur, luchtvochtigheid en het aantal keren dat de deuren van de cel zijn geopend. Voor veiligheidsredenen zijn een deurslot en insluitalarm standaard aanwezig. En uiteraard voldoen de kamers aan alle benodigde normeringen, zoals HACCP, BRC en GMP.

Naast de standaarduitrusting, biedt Dawson verschillende extra opties om de klimaatcel volledig naar wens in te richten. Denk hierbij aan onder andere brandvertragende panelen, een inrijplaat of een luchtontvochtiger of -bevochtiger. Het is tevens mogelijk om een redundant systeem in te richten, wanneer continuïteit de hoogste prioriteit heeft. Alle standaard kenmerken en extra opties vindt u onderaan deze pagina.

Welke koeling past het best bij uw situatie?

Welke koeling past het best bij uw situatie?

Welke koeling past het best bij uw situatie?

Nog onbekend met termen zoals shockvriezer, tempereercel of koelvriestent maar wel op zoek naar een oplossing om uw goederen koel of warm te houden? Doe de zelftest en ontdek stap voor stap welke oplossing het best past bij uw situatie.

Offerte aanvragen