Koeltrailer kopen

Koeltrailer kopen

Waarom een koeltrailer kopen via Dawsongroup?

Als Europees marktleider op het gebied van koel- en vriesoplossingen begrijpen wij als geen ander wat belangrijk is voor uw bedrijfscontinuïteit. Solide materieel, controleerbare vervoerscondities en snel en probleemloos transport staan aan de basis van uw dienstverlening. U wilt dan ook 100% kunnen vertrouwen op uw koel- en vriestrailers. Daarnaast heeft u wellicht branche- of bedrijfsspecifieke wensen. Wij verdiepen ons graag in uw dienstverlening: welke producten transporteert u? Welke capaciteit en temperatuurbereik zijn van belang? Heeft u een bepaald bevestigingssysteem nodig? En zijn nieuwe trailers of juist tweedehands trailers het meest interessant? Wij verdiepen ons in uw bedrijf en begeleiden u zo tijdens de aankoop van uw trailers. Met onze internationale vloot van 8.000 koeltrailers, extra opties en maatwerkmogelijkheden vinden wij voor elke vraag een passende oplossing.

Rent-to-Buy: grip op uw investering 

Is het investeringsbedrag voor een nieuwe of tweedehands trailer voor uw onderneming te groot? Dan is een koeltrailer kopen via onze Rent-to-Buy constructie wellicht de beste optie voor u. Bij deze constructie koopt u een trailer op afbetaling. Het voordeel hiervan is dat u meer grip op uw investering en uw budget heeft: u weet exact welk bedrag u per maand kwijt bent aan de aflossing van uw trailer. Ondertussen kunt u de trailer inzetten om de investering direct terug te verdienen. De lengte van de afbetalingsperiode wordt in overleg bepaald; na het aflossen van het volledige bedrag is de trailer volledig in uw bezit. Tijdens de aflossingsperiode kunt u, indien gewenst, gebruik maken van onze 24/7 Europa en UK service, net als wanneer u een trailer bij ons huurt.

  • Ideaal indien u wilt kopen, maar een kleiner budget heeft
  • Kleiner investeringsrisico: tegelijkertijd investeren en aflossen 
  • Duidelijk zicht op uw budget: vast bedrag per maand
  • Indien gewenst profiteren van onze 24/7 Europa en UK service
  • Zowel tweedehands als nieuwe modellen

Grote internationale vloot nieuwe en tweedehands trailers

Dawsongroup Benelux maakt onderdeel uit van Dawsongroup Plc, een familiebedrijf dat werd opgericht in 1935 en nog steeds door de familie Dawson wordt aangestuurd. Als internationaal opererend bedrijf kunnen wij putten uit een grote internationale vloot van ruim 8.000 trailers. Wij verkopen zowel nieuwe als jonge tweedehands trailers. We werken daarbij enkel met topmerken; niet alleen als het gaat om trailers, maar ook voor onze koelmachines, assen, banden en laadkleppen.

Zowel standaard- als maatwerkoplossingen

Al onze koeltrailers zijn FRC gekeurd en voldoen aan de IFS, HACCP en BRC normen. Het temperatuurbereik loopt standaard van -32°C tot +30°C. Alle trailers zijn bloemenbreed en te completeren met opties als een laadklep, palletkist, rollenbanen, vleeshangsysteem of systeem voor bloemenkarren. Gaat u voor een tweedehands trailer? Deze worden uiteraard in perfect onderhouden staat geleverd. 

Wilt u een koeltrailer kopen en heeft u daarbij specifieke wensen? Zoals een groter temperatuurbereik, meerdere compartimenten, telematica, zonnepanelen op het dak of werklampen aan de buitenzijde van de trailer? Wij nemen graag de tijd om op basis van uw wensen een oplossing op maat voor u te realiseren.

Offerte aanvragen