Wilt u een shockvriescontainer huren of kopen?

Polar°Store Shockvriescontainer
Huren

Huren

  • Geen grote investering
  • Flexibel en schaalbaar
  • 24/7 service
Polar°Store Shockvriescontainer
Kopen

Kopen

  • Een slimme investering
  • Ideaal voor de lange termijn
  • U bent eigenaar


Voor elke branche een geschikte shockvriescontainer.

Een shockvriescontainer is een eenvoudiger product dan onze Premium Shockvriescel. Het is een goedkoper alternatief en daarom een voordelige oplossing wanneer u bijvoorbeeld tijdelijk extra terugkoel- en/of invriescapaciteit nodig heeft. .

Bij Dawsongroup kunt u terecht om een shockvriescontainer te kopen als een shockvriesontainer te huren. Wij hebben een uitgebreid aanbod van containers beschikbaar. De capaciteiten qua opslag variëren van 8 pallets met een oppervlakte van 10,75m2, tot 18 pallets met een oppervlakte van 22,30m2. Voor zowel voor lage als hoge volumes kunnen wij een geschikte container leveren. Het temperatuurbereik van onze Shockvriescontainers loopt van -40 tot +45°C.

Onze koelcontainers zijn standaard uitgerust met interne verlichting, vlakke vloeren, een koudegordijn en deurslot. Alle shockvriescontainers van Dawsongroup voldoen bovendien aan HACCP, GMP en de ISO9001 normering.

Alternatieven voor een shockvriescontainer

Koelcellen
Tempereercellen
Klimaatkamers
Fruitrijpcellen
Koel-en vriestenten

Welke koeling past het best bij uw situatie?

Welke koeling past het best bij uw situatie?

Welke koeling past het best bij uw situatie?

Nog onbekend met termen zoals shockvriezer, tempereercel of koelvriestent maar wel op zoek naar een oplossing om uw goederen koel of warm te houden? Doe de zelftest en ontdek stap voor stap welke oplossing het best past bij uw situatie.

Offerte aanvragen