Wilt u een shockvriescontainer huren of kopen?

Polar°Store shockvriescontainer
Huren

Huren

  • Geen grote investering
  • Flexibel en schaalbaar
  • 24/7 service
Polar°Store shockvriescontainer
Kopen

Kopen

  • Een slimme investering
  • Ideaal voor de lange termijn
  • U bent eigenaar


Voor elke branche een geschikte shockvriescontainer.

Een shockvriescontainer is een eenvoudiger product dan onze Premium Shockvriescel. Het is een goedkoper alternatief en daarom een voordelige oplossing wanneer u bijvoorbeeld tijdelijk extra terugkoel- en/of invriescapaciteit nodig heeft. .

Bij Dawsongroup kunt u terecht om een shockvriescontainer te kopen als een shockvriesontainer te huren. Wij hebben een uitgebreid aanbod van containers beschikbaar. De capaciteiten qua opslag variëren van 8 pallets met een oppervlakte van 10,75m2, tot 18 pallets met een oppervlakte van 22,30m2. Voor zowel voor lage als hoge volumes kunnen wij een geschikte container leveren. Het temperatuurbereik van onze Shockvriescontainers loopt van -40 tot +45°C. 

Onze koelcontainers zijn standaard uitgerust met interne verlichting, vlakke vloeren, een koudegordijn en deurslot. Alle shockvriescontainers van Dawsongroup voldoen bovendien aan HACCP, GMP en de ISO9001 normering.

Alternatieven voor een shockvriescontainer:

Koelcel
Tempereercel
Shockvriezer
Klimaatkamer
Fruitrijpcel
Koel-en vriestent

Welke koeling past het best bij uw situatie?

Welke (mobiele) oplossing past het best bij mijn unieke situatie?

Welke koeling past het best bij uw situatie?

Ben je nog onbekend met termen als: shockvriezer, tempereercel of koeloplegger maar wel op zoek naar een oplossing om jouw goederen koel of warm te houden? Gebruik dan onze keuzehulp zodat je alle rust alle oplossingen kunt vergelijken. Doe de zelftest en ontdek stap voor stap welke oplossing het beste past bij jouw situatie.

Offerte aanvragen