Wilt u een vleeshang koel-vriescontainer huren of kopen?

Polar°Store vleeshangcontainer
Huren

Huren

  • Geen grote investering
  • Flexibel en schaalbaar
  • 24/7 service
Polar°Store vleeshangcontainer
Kopen

Kopen

  • Een slimme investering
  • Ideaal voor de lange termijn
  • U bent eigenaar

Dankzij de robuuste bouw en dikke wanden is een koel- en vriescontainer van Dawsongroup energiezuinig en betrouwbaar. Samen met zijn gebruiksvriendelijkheid, de voordelige prijs en 24/7 service biedt Dawsongroup een aantrekkelijke combinatie.

Vleeshang koelcontainer geschikt voor uw karkassen

Een koel- en vries vleeshangcontainer is een koel-vriescontainer die standaard is uitgerust met vleeshang systeem en eenvoudiger is dan een koel- en vriescel. Het is een goedkoper alternatief en daarom een voordelige oplossing wanneer u bijvoorbeeld tijdelijk extra koel- of vriesopslag nodig heeft. Dit kan zijn in het geval van een verbouwing, het opvangen van een seizoenspiek, als noodoplossing bij uitval van uw vaste installatie of als (semi-)permanent oplossing.

Bij Dawsongroup kunt u terecht om een vleeshang koelcontainer te kopen en een vleeshang koelcontainer te huren. Wij hebben een uitgebreid aanbod van containers beschikbaar. De capaciteiten qua opslag varieert van 100 vleeshaken (20ft vleescontainer, 12,50m2)tot 200 vleeshaken (40ft vlees, 26,56m2).  Dus zowel voor lage als hoge volumes kunnen wij een geschikte vleeshang koelcontainer leveren. Ook het temperatuurbereik verschilt per container. Het temperatuurbereik van onze standaard modellen loopt van -40°C tot +45°C hierdoor kunt u uw vlees bevroren, gekoeld en verwarmt bewaren in de vleeshangcontainer. 

Een standaard vleeshangcontainer of maatwerk oplossing?

Onze koelcontainers zijn standaard uitgerust met interne verlichting, hygiënische en vlakke vloeren, een koudegordijn en deurslot. Dataregistratieapparatuur is optioneel leverbaar waardoor u eenvoudig 24/7 de nodige temperatuurstatistieken kunt monitoren en uitlezen. Hiermee kunt u heel eenvoudig de luchttemperatuur, het aantal deuropeningen en eventuele storingen in de koel- en vriescontainer monitoren en uitdraaien. Alle koelcontainers van Dawson voldoen bovendien aan de HACCP, BRC en GMP normen.

Heeft u bepaalde wensen voor uw koelcontainer? We bieden veel extra opties aan om de container in te richten naar uw specifieke behoeften. Zo kunnen we bijvoorbeeld een tussenwand aanbrengen in de cel, of een luchtontvochtiger en -bevochtiger leveren. Wat uw wensen ook zijn, wij bieden graag een oplossing op maat. Neem gerust contact met ons op en onze medewerkers helpen u verder.

Bent u op zoek naar een shockvries vleeshangcontainer?

Ook deze snelkoel vleeshangcontainers biedt Dawsongroup aan voor verhuur en verkoop. De capaciteiten qua opslag varieert van 100 vleeshaken (20ft vleescontainer, 12,50m2) tot 200 vleeshaken (40ft vlees, 26,56m2) waarbij de 20ft shockvries vleeshangcontainer is voorzien van 2 koelinstallaties en de 40ft shockvries vleeshangcontainer is uitgerust met 5 koel-vriesinstallaties. 

Alternatieven voor een koelcontainer

Koelcontainer
Koelcel

Tempereercel
Shockvriezer
Klimaatkamer
Fruitrijpcel
Koel-en vriestent

Welke koeling past het best bij uw situatie?

Welke (mobiele) oplossing past het best bij mijn unieke situatie?

Welke koeling past het best bij uw situatie?

Ben je nog onbekend met termen als: shockvriezer, tempereercel of koeloplegger maar wel op zoek naar een oplossing om jouw goederen koel of warm te houden? Gebruik dan onze keuzehulp zodat je alle rust alle oplossingen kunt vergelijken. Doe de zelftest en ontdek stap voor stap welke oplossing het beste past bij jouw situatie.

Offerte aanvragen