Dawsongroup breidt verhuurvloot uit met farma-opleggers

Dawsongroup breidt in de Benelux uit met de verhuur van GDP-gecertificeerde opleggers. Chereau opleggers die onder andere zijn uitgerust met gekalibreerde temperatuursensoren (ISO 17025), laadklep, lift-as en telematica.


Het opslaan en transporteren van farmaceutische producten zoals medicijnen en aanverwante producten voor gebruik door mensen, gaat volgens strikte GDP-richtlijnen (Good Distribution Practice). De GDP-richtlijnen omvatten kwaliteitswaarborgingseisen met betrekking tot onder andere opslag en transport van humane medicatie. De Chereau opleggers van Dawsongroup zijn een Temperature Mapping ondergaan om de hot- en coldspots te identificeren. Door het gebruik van de farma gecertificeerde telematica kan op afstand altijd ingezien worden waar de oplegger zich bevindt, wat de gedraaide temperatuur is in de oplegger en op welk moment de deur open is geweest. De opleggers zijn tevens voorzien van nodige alarmeringen en daarbij behoorde protocollen.


Dawsongroup ondersteunt met haar producten het volledige distributieproces van farmaceutische producten: opslag, overslag en transport. Alle mobiele koel-vriescellen en koel-vriesopleggers voldoen aan de farma-normeringen en procedures. Dawsongroup treedt op als totaal leverancier en ondersteunt en faciliteert op een flexibele en schaalbare manier.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Hielke van den Broek via:
+31 (0)6 12 20 06 60
hvandenbroek@dawsongroup.nl



Andere interessante artikelen

Innovatieve voedselproducent ‘raaskalt’ verder

De Polarstore wordt bij Raaskal gebruikt als ultraverslijn voor onder meer broodjes, wraps en pizza’...

Bekijk dit artikel

Mobiele vriescel helpt artisanale krokettenproducent groeien

“Soms heb je daar hulp bij nodig, zeker als je op korte termijn moet schakelen. Zo kwamen we ook bij...

Bekijk dit artikel

Mobiele koelcel uitkomst voor Dalco Food voor opslag vegetarische producten tijdens verhuizing

Vegetarische en veganistische producten zijn ook in de koeltechniek belangrijke pijlers voor de toek...

Bekijk dit artikel
Offerte aanvragen