"Dit is geen koelcel, maar een volledige beenhouwerij"

Atelier Souffriau baat in een heel aantal Delhaize winkels in Vlaanderen de beenhouwerij uit.  Atelier Souffriau wil de pure ambacht en smaak van vroeger terugbrengen in de beenhouwerij, charcuterie en traiteursafdeling en creëert daarmee een ware beleving voor haar klanten. 

Voor de vestiging in Leest (Mechelen) staat voor volgend jaar een nieuwe beenhouwerij gepland, alleen was er op korte termijn een andere oplossing vereist. Die vond het bedrijf in een SB36 koelcel van Dawsongroup van 4 bij 12 meter. Deze cel wordt nu als beenhouwerij gebruikt, inclusief stopcontacten (220v en 380v), airsock en wasbak. Al met al geen standaard-opslagcel, maar een op maat gemaakte geconditioneerde werkruimte voor de slagerij. 

 

Aan Wim Driesen, project manager voor Meat Atelier, was de taak weggelegd om op zeer korte termijn een tijdelijke koeloplossing te vinden. Een zoektocht op internet bracht hen bij Dawsongroup en daarin vond het bedrijf de ideale partner. "Er waren ook niet zoveel spelers die dit konden realiseren en op het gebied van snelheid, klantvriendelijkheid en de prijs-kwaliteitverhouding sprong de oplossing van Dawsongroup er bovenuit." 

"Bovendien heb ik het meedenken vanuit Dawsongroup erg gewaardeerd. Niets was teveel en er was voor alles een oplossing. Zo heeft de cel een op- en afrijrand en kwam men zelf met een oplossing voor het isoleren om de geluidshinder te verminderen. Een samenwerking moet een partnership zijn en dat heb ik hier echt zo ervaren!" 

"Let wel, binnen een maand is deze tijdelijke oplossing gerealiseerd en draaiden hier de gehaktmolens. Nu we een week verder zijn kunnen we wel stellen dat deze speciale gekoelde werkruimte perfect functioneert. Alles draait naar tevredenheid, de temperatuur is perfect geregeld en er is geen geluidshinder. We hopen er veel plezier van te hebben. Volgend jaar is de winkel volledig vernieuwd en wordt de koelcel weer weggehaald, maar als we weer eens tijdelijk een koeloplossing nodig hebben, dan weet ik waar ik moet zijn!"

Indien u meer informatie wilt ontvangen over deze oplossingen op maat kunt u ons bereiken op telefoonnummer +31 (0)6 23 75 79 12, of mail naar [email protected].

Andere interessante artikelen

Thermo King CEO Mike Lamach praat met CNN over het Coronavaccin

Dawsongroup en Thermo King werken al jarenlang samen. Bekijk hier een interview met Thermo King CEO...

Bekijk dit artikel

Logistieke koelketen maakt zich op voor transport en opslag coronavaccin

“Dit wordt de grootste logistieke operatie in de geschiedenis”

Bekijk dit artikel

Met minimale beschikbare ruimte, maximale opslag capaciteit creëren

Met deze vraag is Smaak & Co bij ons terecht gekomen.

Bekijk dit artikel
Offerte aanvragen