Dock Placement

Dawsongroup biedt een zeer breed scala aan mobiele koel- en vriesoplossingen. Denk hierbij aan reguliere koel- en vriescellen, maar ook koel-vriestrailers, shockvriezers, tempereercellen, klimaatkamers en rijpcellen. Bij het huren, huurkopen of kopen van een koel-vriesoplossing denken wij graag met u mee. Wij bieden maatwerkoplossingen en geven vrijblijvend advies op maat. 

Zo plaatsen wij, op verzoek van onze klanten, doorgaans veel van onze cellen op laad- en losdock hoogte. Bij de oplevering van de cel plaatsen wij deze op een stalen onderbouwframe en zetten wij het geheel voor een vrijstaand dock.  Op deze manier vergroten wij uw opslag-/ verwerkingscapaciteit inpandig en groeit als het ware uw aantal interne vierkante meters zonder dat daar een bouwvergunning voor nodig is. 

Indien u met open producten werkt, is het tevens mogelijk om de koppeling aan uw pand volledig lucht-, water- en stofdicht op te leveren met een zogeheten omkapping. Dit geheel conform de strikte HACCP eisen. Op deze manier kunt u met een gerust hart uw vlees, vis of andere high care producten eenvoudig in- en uitladen.

Daarnaast leveren wij extra brede cellen, waarin u drie rijen Europallets naast elkaar plaatsen. Hierdoor kunt u gemakkelijk een FIFO-systeem aanhouden, zodat er geen kostbare tijd verloren gaat bij het in- en uitrijden van uw producten.

Heeft u een tekort aan geconditioneerde opslagcapaciteit? Of heeft u een tekort aan invries- of ontdooicapaciteit en bent u op zoek naar een flexibele en schaalbare oplossing? Dawsongroup is uw partner voor de geconditioneerde supply chain en helpt u graag verder.

Plan vrijblijvend een adviesgesprek via: info@dawsongroup.nl of bel: +31 (0)10 4952955. 


Andere interessante artikelen

Innovatieve voedselproducent ‘raaskalt’ verder

De Polarstore wordt bij Raaskal gebruikt als ultraverslijn voor onder meer broodjes, wraps en pizza’...

Bekijk dit artikel

Mobiele vriescel helpt artisanale krokettenproducent groeien

“Soms heb je daar hulp bij nodig, zeker als je op korte termijn moet schakelen. Zo kwamen we ook bij...

Bekijk dit artikel

Mobiele koelcel uitkomst voor Dalco Food voor opslag vegetarische producten tijdens verhuizing

Vegetarische en veganistische producten zijn ook in de koeltechniek belangrijke pijlers voor de toek...

Bekijk dit artikel
Offerte aanvragen