Koel-vriesopleggers en mobiele koel-vriescellen voor opslag en transport van medicijnen en levensmiddelen

Door de toegenomen vraag naar levensmiddelen en medicijnen groeit de behoefte naar geconditioneerde transport- en opslagfaciliteiten. Dawsongroup heeft verschillende koelopleggers en mobiele koel-vriescellen beschikbaar. In het bijzonder voor de ondernemers binnen de vitale processen.

“Wij doen er alles aan om ons steentje bij te dragen aan de levering en op- en overslag van levensmiddelen en medicijnen. Zo stellen we onze mobiele koel-vriescellen en koelopleggers beschikbaar voor producenten en transporteurs werkzaam in de vitale processen. Denk hierbij aan de voedselproducenten en transporteurs van voedingsmiddelen maar ook de winkelier op de hoek die zijn of haar producten wilt opslaan om voedselverspilling tegen te gaan. Wij zijn werkzaam binnen een ad-hoc business waardoor we gewend zijn snel te schakelen met onze klanten. Daarnaast is ons verhuur- en verkoopproces geheel digitaal om lichamelijk contact te vermijden.” Aldus Rick Heijnen - Sales Manager Nederland.

Tot 50m² opslag binnen enkele uren gerealiseerd

Van 4 europallets klein tot 51 europallets groot. Dawsongroup biedt voor iedere locatie een passend model aan mobiele opslagcapaciteit. Middels onze extra brede cellen van 4,08m breed spelen wij daarnaast in op de vraag om een first in – first out concept te creëren. Op deze manier behouden onze klanten hun bewegingsvrijheid en dus wordt er aanzienlijke tijd bespaart in het op- overslag proces. Daarnaast is het tevens mogelijk om onze units tegen een vrijstaand laaddock te plaatsen.

De hoogste kwaliteit voor uw meest kostbare producten

Al onze mobiele koel- en vriescellen en koeltrailers worden conform de hoogste standaarden gebouwd. Of het nu gaat om farmaceutische producten of open vlees- en visproducten, met onze cellen en opleggers bent u verzekerd van veilige en hygiënische opslag en transport oplossing. Zo voldoen al onze cellen aan de gestelde FRC, IFS, HACCP, BRC en GMP normeringen. 

Versnellen van productieprocessen

Naast onze koeltrailers en geconditioneerde opslagcellen bieden wij tevens de mogelijkheid om uw productieprocessen te versnellen middels onze mobiele shockvriezers en rijpings- of tempereercellen. Mede hierdoor is het mogelijk om gecontroleerd grote partijen levensmiddelen in zéér korte tijd terug te koelen dan wel te ontdooien of te rijpen. Dawsongroup heeft een grote internationale vloot met koeltrailers en mobiele koel-vriescellen, shockvriezers, tempereercellen en fruitrijpcellen.

Dawsongroup helpt u graag verder; neem gerust contact op met Rick Heijnen via: 06-23757912 of Hielke van den Broek via: 06-12200660 of bel 24/7 het algemene nummer: 010-4952955

Andere interessante artikelen

Thermo King CEO Mike Lamach praat met CNN over het Coronavaccin

Dawsongroup en Thermo King werken al jarenlang samen. Bekijk hier een interview met Thermo King CEO...

Bekijk dit artikel

Logistieke koelketen maakt zich op voor transport en opslag coronavaccin

“Dit wordt de grootste logistieke operatie in de geschiedenis”

Bekijk dit artikel

Met minimale beschikbare ruimte, maximale opslag capaciteit creëren

Met deze vraag is Smaak & Co bij ons terecht gekomen.

Bekijk dit artikel
Offerte aanvragen