Koeltrailers en cross-docking

Dawsongroup verhuurt koel-vriestrailers en flexibele op- en overslag warehousing en is hiermee totaal leverancier voor de geconditioneerde supply chain. Naast dat de koel-vriestrailers een flexibele oplossing zijn voor uw trailervloot in de Benelux biedt Dawsongroup tevens de mogelijkheid om mobiele koel-vriescellen in te zetten als flexibele op- en overslag hub.

Deze op- en overslag hub wordt binnen no-time geplaatst en is voorzien van een aanrijd dock. Deze oplossing is ideaal voor bedrijven die geen vaste investering willen of kunnen doen, geen vergunning kunnen krijgen om te bouwen of een zo flexibel mogelijk ingerichte warehouse nastreven.

De oplossingen die wij bieden gaan verder dan het enkel en alleen bewaren van producten op een constante temperatuur. Denk bijvoorbeeld aan mobiele oplossingen voor het shock- of invriezen, het verwarmen of ontdooien, het klimatiseren en het rijpen van uw producten. 

Gecontroleerd geconditioneerd 

Al onze assets zijn hoogwaardig afgewerkt en voldoen aan de gestelde normeringen, waaronder FRC, HACCP, BRC, GMP en NEN 3140. Hiermee zijn de koel-vriestrailers en cellen geschikt voor onder andere de levensmiddelen-, de bloemen en planten, de farmaceutische- en de logistieke industrie.

Daarnaast zijn onze trailers en cellen uitgerust met telematica en dataregistratie apparatuur waardoor uw producten te allen tijde online gemonitord en bewaakt kunnen worden. 

Koeltrailer

Met ruim 7.500 verhuurtrailers en 85 jaar ervaring in de UK zijn wij sinds vorig jaar in de Benelux pro-actief met de verhuur van onze koel-vriestrailers. Daarnaast zijn wij al ruim 25 jaar in de Benelux actief met de verhuur van onze mobiele koel-vriescellen, shockvriezers, tempereercellen, klimaatcellen en fruitrijpcellen

Andere interessante artikelen

Innovatieve voedselproducent ‘raaskalt’ verder

De Polarstore wordt bij Raaskal gebruikt als ultraverslijn voor onder meer broodjes, wraps en pizza’...

Bekijk dit artikel

Mobiele vriescel helpt artisanale krokettenproducent groeien

“Soms heb je daar hulp bij nodig, zeker als je op korte termijn moet schakelen. Zo kwamen we ook bij...

Bekijk dit artikel

Mobiele koelcel uitkomst voor Dalco Food voor opslag vegetarische producten tijdens verhuizing

Vegetarische en veganistische producten zijn ook in de koeltechniek belangrijke pijlers voor de toek...

Bekijk dit artikel
Offerte aanvragen