Met minimale beschikbare ruimte, maximale opslag capaciteit creëren

Smaak en Co is een producten van verschillende kaasproducten “voor de echte kaasliefhebber!” Camembert gevuld met roomkaas verse Bieslook, Tapas Serranoham met Manchego zijn een aantal mooie voorbeelden uit hun brede assortiment.

Vaak te zien in de kleine doorzichtige bakjes bij verschillende supermarkten. Het aanbod van deze hapklare lekkernijen doet het ontzettend goed, waardoor de vraag bij Smaak en Co alleen maar is toegenomen. Om op die vraag in te kunnen spelen moest er alleen wel extra koel- en vriesopslag bij komen op een locatie die eigenlijk weinig mogelijkheden biedt. De perfecte uitdaging dus voor Dawsongroup!

In de onderstaande video laten we zien dat onze cellen vrijwel overal te plaatsen zijn, als we een beetje ‘out of the box’ denken.

 

Andere interessante artikelen

Dawsongroup zet FreezerData in: onderhoud op basis van algoritmes

Data en digitalisering vormen ook in de koeltechniek belangrijke pijlers voor de toekomst. Dawsongro...

Bekijk dit artikel

"Vis, vlees en vegan-producten gecontroleerd invriezen en ontdooien vraagt voor een shockvriezer of tempereercel op maat...

Bij de unieke tempereercellen en shockvriezers komt ons specialisme om de hoek kijken.

Bekijk dit artikel

Nieuwe innovatie bij Dawsongroup Benelux: Polar°Store wordt Solar°Store!

Koel- en vriescontainer in combinatie met zonnepanelen en optioneel een battery pack “Energiebespari...

Bekijk dit artikel
Offerte aanvragen