"We zien de huur van de koeltrailer als een lange testrit"

Van Duijn Transport Maassluis is geïnterviewd door Izak Heijboer van AGF.nl 

Na jarenlang als AGF-vervoerder te hebben gewerkt, kozen Dave en Bianca van Duijn dit voorjaar voor het zelfstandige ondernemerschap. Wellicht uniek in transportland, maar het echtpaar doet het echt samen. Bianca is momenteel hard op weg om haar CE-Rijbewijs te halen zodat ze binnenkort afwisselend op de auto kunnen rijden en de planning is om als de kinderen groter zijn een tweede auto aan te schaffen. Tot die tijd bestaat het wagenpark uit een eigen vrachtwagen, aangevuld met een charter.

In januari dit jaar ging Van Duijn Transport Maassluis van start. Enkele weken later barstte de Corona-crisis in volle hevigheid los. "Toen hadden we wel even hoofdpijn hoe het zou gaan met het werk, maar al snel bleek dat het alleen maar drukker werd. Om die reden moest er ook zo snel een charter bij komen. Ons voordeel is dat we hoofdzakelijk groenten en fruit vervoeren. Er zijn genoeg sectoren die het slechter hebben, maar de AGF-handel blijft redelijk doorlopen", vertelt Dave.Van Duijn Transport Maassluis rijdt voornamelijk richting de grote agrologistieke centra in het Westland, Bleiswijk en Venlo. "Nu hebben we jaarrond een vaste opdrachtgever en dat vormt een hele mooie basis", vertelt Dave, wiens passie bij het groenten- en fruittransport ligt. "Ik heb een tijdje zeecontainers vervoerd, maar dat was niet mijn markt. Daarom vind ik deze tijd als we volop in het seizoen zitten ook zo mooi!"

Hoewel ze een eigen vrachtwagen hebben, huren Dave en Bianca de koeltrailer van de Dawsongroup. "We vonden dit bedrijf op internet, hebben contact gezocht en zijn direct prima geholpen", vertelt Bianca. "Met Hielke van den Broek hadden we gelijk een klik. Hij is erg enthousiast en ondanks dat we een klein bedrijf hebben, voelden we ons beslist geen nummer. Hij heeft heel goed gekeken hoe hij onze persoonlijke wensen in kon vullen. Alles is tiptop geregeld, ook de service zit inbegrepen en dat voor een hele redelijke prijs. We huren de trailer voor een jaar met uitzicht op overname, dus we hebben een lange testrit voor de boeg", besluit Dave lachend.

Voor meer informatie over huren en kopen van koeltrailer: 
Hielke van den Broek 
Mob: +31 (0) 6 12 20 06 60
[email protected]
www.dawsongroup.nl/koeltrailer 

Andere interessante artikelen

Thermo King CEO Mike Lamach praat met CNN over het Coronavaccin

Dawsongroup en Thermo King werken al jarenlang samen. Bekijk hier een interview met Thermo King CEO...

Bekijk dit artikel

Logistieke koelketen maakt zich op voor transport en opslag coronavaccin

“Dit wordt de grootste logistieke operatie in de geschiedenis”

Bekijk dit artikel

Met minimale beschikbare ruimte, maximale opslag capaciteit creëren

Met deze vraag is Smaak & Co bij ons terecht gekomen.

Bekijk dit artikel
Offerte aanvragen