Nieuw bij Dawsongroup: de Polar°Store shockvriescontainer!

Ideaal voor het invriezen en ontdooien van uw producten. Met een temperatuurbereik van -40°C tot +45°C is de shockvriescontainer leverbaar als 10ft, 20ft en 40ft High Cube model.

Dawsongroup | global introduceert haar nieuwe lijn van POLARoSTORE Shockvriescontainers; beschikbaar voor wereldwijde verhuur en verkoop. Onze hoogwaardige modellen stellen uw bedrijf in staat om te voldoen aan de specifieke invries-, koel- en ontdooibehoeften van uw product. De luchtcirculatie kan worden ingesteld op verschillende snelheden om aan te sluiten op de benodigde invries- en ontdooicapaciteit.

Met één koelinstallatie op onze 10ft-, twee koelinstallaties op onze 20ft- en vijf koelinstallaties op onze 40ft shockvriescontainers, behouden al onze POLARoSTORE Shockvriescontiners de kwaliteit die u van Dawsongroup kunt verwachten. De modellen worden standaard geleverd met 5 jaar garantie op de koelinstallaties en bij huur geniet u uiteraard standaard van 24 uur per dag, 7 dagen per week service en all-in onderhoud, wat maakt dat wij u volledige ontzorging bieden in deze cruciale processen. 

Neem voor meer informatie contact op met ons team:

??
+31 (0)10 495 29 55
[email protected]

??
+32 (0)78 15 16 05
[email protected]

Andere interessante artikelen

Mobiele koelcel uitkomst voor Dalco Food voor opslag vegetarische producten tijdens verhuizing

Vegetarische en veganistische producten zijn ook in de koeltechniek belangrijke pijlers voor de toek...

Bekijk dit artikel

Dawsongroup zet FreezerData in: onderhoud op basis van algoritmes

Data en digitalisering vormen ook in de koeltechniek belangrijke pijlers voor de toekomst. Dawsongro...

Bekijk dit artikel

"Vis, vlees en vegan-producten gecontroleerd invriezen en ontdooien vraagt voor een shockvriezer of tempereercel op maat...

Bij de unieke tempereercellen en shockvriezers komt ons specialisme om de hoek kijken.

Bekijk dit artikel
Offerte aanvragen